Ett kortare stakpass

Varannandagsvädret med tö och dödsmånga minusgrader fortsätter. Av bilden att döma var det nog det senare idag.

Tjena!

Igår var det en skön vilodag där jag hängde med Alfons. Han tog sig en tur på längdskidorna runt sportfältet:

Idag har vi ägnat ett antal timmar till att bygga ihop alla hans Lego-fordon som han har en förmåga att plocka isär. Det är främst jag och mina diverse psykiska diagnoser som mår bäst när de är ihopsatta.

När Alfons sedan åkte till sin mamma på eftermiddagen så drog jag iväg på träning i Bergebo.

Det blev ett stakpass på 2 h 05 min och 31 kilometer där jag körde fem impulser under den första timmen. Anledningen till det lite kortare passet är att jag nu har en plan om träningstävlingar i dagarna två, med start imorgon.

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here