Ett kortare stakpass

Varannandagsvädret med tö och dödsmånga minusgrader fortsätter. Av bilden att döma var det nog det senare idag.

Tjena!

Igår var det en skön vilodag där jag hängde med Alfons. Han tog sig en tur på längdskidorna runt sportfältet:

Idag har vi ägnat ett antal timmar till att bygga ihop alla hans Lego-fordon som han har en förmåga att plocka isär. Det är främst jag och mina diverse psykiska diagnoser som mår bäst när de är ihopsatta.

När Alfons sedan åkte till sin mamma på eftermiddagen så drog jag iväg på träning i Bergebo.

Det blev ett stakpass på 2 h 05 min och 31 kilometer där jag körde fem impulser under den första timmen. Anledningen till det lite kortare passet är att jag nu har en plan om träningstävlingar i dagarna två, med start imorgon.

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here