Ett lättare pass stakning

Tjena!

Är ni peppade inför morgondagens vlogg som släpps klockan 16:00? Orkar ni inte vänta så kan ni bli medlemmar och se den redan nu!

Efter helgens bravader så fick vi ett omnämnande i en artikel på Sweski.com, kul!

Jag har tränat idag också. Då Alfons är utomlands med sin mamma så hade jag möjlighet till mer träning än de vanliga entimmespassen på måndagar, så idag fick det bli två timmar stakning. Tanken är att enbart staka denna vecka, så det blev perfekt!

Det blev en vända längs Falun Borlänge-spåret, en timme bort och såklart en timme hem. Jag hann enligt min Garmin 955 31,6 kilometer. Inga impulser eller andra jobbiga saker, utan enbart lugn åkning, skönt!

Trots två tävlingar i helgen har kroppen känts pigg hela dagen tack och lov! Därför passade jag på att köra mitt explostyrkepass efteråt också, innan jag därefter skyndade mig till kvarterslokalen för att jobba en timme åt bostadsrättsföreningen. Imorgon väntar vilodag, vlogg och en skidskola!

Related Articles

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

90 minuter

Tjena! Tack och lov var det snabbare före i spåren idag. Gårdagen var inte rolig. Tyvärr har ju folket som sköter plogning med mera misslyckats...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here