Ett lättare pass stakning

Tjena!

Är ni peppade inför morgondagens vlogg som släpps klockan 16:00? Orkar ni inte vänta så kan ni bli medlemmar och se den redan nu!

Efter helgens bravader så fick vi ett omnämnande i en artikel på Sweski.com, kul!

Jag har tränat idag också. Då Alfons är utomlands med sin mamma så hade jag möjlighet till mer träning än de vanliga entimmespassen på måndagar, så idag fick det bli två timmar stakning. Tanken är att enbart staka denna vecka, så det blev perfekt!

Det blev en vända längs Falun Borlänge-spåret, en timme bort och såklart en timme hem. Jag hann enligt min Garmin 955 31,6 kilometer. Inga impulser eller andra jobbiga saker, utan enbart lugn åkning, skönt!

Trots två tävlingar i helgen har kroppen känts pigg hela dagen tack och lov! Därför passade jag på att köra mitt explostyrkepass efteråt också, innan jag därefter skyndade mig till kvarterslokalen för att jobba en timme åt bostadsrättsföreningen. Imorgon väntar vilodag, vlogg och en skidskola!

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here