Ett riktigt fint kombopass!

Tiderna på dagens SkiErg-intervaller
Rullade in tre timmar till i träningsdagboken idag. Fint med timmar måste jag säga. Man glömmer alla bekymmer och bara nöter på, i trevligt sällskap dessutom så blir det ännu bättre. Dagens träningspass började med ett varv löpning runt Kolgården, därefter så klev jag in på favorit-gymet Actic Britsarvet, för att beta av ett gympass. Tar lite tid att träna där, är så många tjejer som kommer fram & ska prata och klämma på mig, men man får väl bara börja vänja sig vid det antar jag. Jag kör ju gym och tränar för att bli smal och se bra ut, går sådär, blir bara bättre på att åka skidor, inget annat.. Men man får väl bara försöka nöta på och inte fundera så mycket, precis som allt annat. Nu halkade jag av spåret igen, det var ju träningen ni skulle läsa om. Körde följande övningar, repetitioner och vikter:
– Bänkpress, 3×87,5 kg – 2×90 kg (pers?) – 1×95 kg

– Latsdrag, 3×80 kg – 2×85 kg – 1×90 kg

– Magchrunches i maskin, 3×5 80 kg

– Enbenspress i maskin, 3×110 kg – 2×114 kg – 1×123 kg (pers!)

– Tricepspress med hantlar, 3×17,5 kg – 2×20 kg – 1×22,5 kg

– Magövning i TRX-band, 3×10

– SkiErg 5×333 meter, motstånd 7, 2 min vila

Efter detta spektakel så joggade jag direkt hemåt, bytte om till skidkläder och begav mig upp till Lugnet för att snurra några varv på 1,1 kilometers-slingan, blev bara 27 varv idag. Med mig på det passet var Karl ”Läkern” Bergman, kul att få träna med honom. Hade även sällskap av kompisen Lars Suther, som peppade mig och sa att allt kommer bli bra, tack för stödet. Totalt så körde vi i 2,10 timmar, klättrade 700 höjdmeter och åkte 30 kilometer. Efter en halvtimme så lade vi in fem stycken längre stakimpulser (20 stavtag). En impuls per varv, skönt att ”ha något att göra” och inte bara snurra runt, runt. Det är bra med impulser, musklerna får ju jobba lite mer och man lär sig att hitta träffen i stakningen bättre.
Blir nog tyvärr ingen mer träning idag, men imorgon är en ny dag, siktar på att komma upp i tid då!

”Läkern”

Siffror, höjd- och puls-kurva 

https://adamsteen.se/
Previous articleLaxprotein
Next articleDags för lite fart!

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here