Falun och träningsdags igen

Preparat och en fin handflata. 
Hej. 
Jag är tillbaka på klassisk Falu-mark igen, efter en mycket trevlig vecka i Mora! Rätt så motiverad till att träna dessutom. Idag hade jag tänkt att jag skulle vara med DSA på deras intervallpass, men det var ju tydligen stängt och man var inte välkommen där. Skönt, då slapp jag det. Ska istället ut på ett distanspass med Holmstrand, det blir trevligare. 
Tänkte att jag stannar i Falun i cirka tio dagar nu och försöker få till en bra träningsperiod. Förhoppningsvis kan jag hålla mig ifrån att jobba och bara fokusera på träningen. Det visar sig. Sedan så drar jag iväg till Norge en sväng, rekar lite träningsplatser och kanske försöker hitta något jobb där.  Ja ja, träningsdags nu, hörs sen!
https://adamsteen.se/
Previous articleFin löptur i Orsa
Next article3,15 timmar klassiskt

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here