Fasta idag och 20+ km barnvagnslöpning!

Tjenare tjenare!

Ja, som rubriken skvallrar om så kör jag fasta idag. Senaste måltiden blev igår kring 19-20-tiden någongång och nästa måltid blir vid ungefär samma tid idag. Det var ju längesedan jag fastade och jag har ju svällt ut som en tvättsvamp, så något måste ju göras om vi ska få rätsida på detta sjunkande skepp igen. Dock så håller jag mig ifrån godis, socker och annat en tid till så det ska nog inte vara någon fara. Precis som tidigare så har det inte varit några problem hittills att fasta, det bara rullar på liksom.
Denna dag så är jag hemma med Alfons, precis som igår. Amanda jobbar från tidigt till sent, så jag bestämde mig för att ge joggingvagnen ett försök. Dessutom så stålsatte jag mig emot alla mina fobier och sprang i skogen trots att det är soligt = ormrikt. Visserligen så sprang jag endast på grusväg, men vi såg en jävla snok som ringlade över vägen och som Boss nästan sprang rätt över, brr. Förutom det så var vi förskonade från dessa ondskefulla mördardjur som bara ligger och väntar på att få äta upp oss människor levande. 
Löpturen idag gick upp till Bjusan och vidare upp till Muskboberget. Från oss och upp till toppen är det ganska precis 7,5 kilometer och 230 höjdmeter, fin stigning! Lite jobbigt är det ändå att springa med joggingvagn visade det sig, jag vill ju gärna ha händerna fria, men bättre än att inte kunna träna helt klart. Tillbaka nere vid Bjusan så tog vi den andra grusvägen som går mot Halla fäbodar, vände uppe vid vändplanen och tog ytterligare en avstickare på en liten grusväg längs denna väg. 
Det blev två längre stopp under turen, det första för att mata Alfons, det andra nere vid Bjusan för att Boss skulle få bada, dricka vatten och svalka av sig. Det var nog i det varmaste laget idag för Boss som mot slutet av passet blev lite trött. Nu har han druckit vatten och ligger skönt i soffan, medan jag matar Alfons med lunch. 
Vi fick ihop 20,83 kilometer, två timmar exakt och 310 höjdmeter. Ett bra löppass helt klart. För att spara på mina onda vader som även idag värkte en del så sprang jag i stödstrumpor och med mina

https://adamsteen.se/
Previous articleGym-åttor och spurter
Next article71,8 kg – iOS12

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here