Fatalt misslyckande på gymet


Hej.

Då var man tillbaka nere på jorden igen, efter gårdagens fina luftfärd. Det sista styrkepasset nummer 1 skulle avverkas idag. Tanken var att jag skulle klara 5 x 2 i marklyften på 155 kilo, jag klarade totalt tre reps på vikten (nytt pers i alla fall), sedan var det godnatt och jag blev tvungen att sänka vikten rejält. Inte ens tanken på att det var mitt sista styrkepass av detta tuffa slag, eller att det vankas måndagstacos™ kunde rädda mig från att misslyckas idag, typiskt. Efter detta så var jag oerhört less inne på gymet och längtade mest hem, samt kände mig totalt värdelös (igen). Jag städade dock av resten av eländet enligt plan och det var ju bra såhär i efterhand. 

Med facit i hand så var kroppen kanske lite för seg sedan gårdagens lopp, men det passade bäst att köra passet idag, med tanke på resten av veckan. Jag har ju som bekant inte bara mig själv att ta hänsyn till numer.. 

Jag körde rullskidor (Elpex fyra) dit och hem. På hemvägen så blev det som vanligt 2 x 5 minuter enarmsstakning upp emot Skräddarbacken, samt 5 minuter smirnofstakning i samma backe. På gymet så blev det följande:
– Uppvärmningsövningar 30 kilo: 10 ryck, 10 thrusters, 10 good morning

– Marklyft: (Uppvärmning: 3 x 110, 2 x 130, 1 x 140, 1 x 150)  3 x 155, 3 x 150, 2 x 140,  2 x 145 kilo

– Frontsquats: (Uppvärmning: 3 x 70, 2 x 80, 1 x 85) – 2 x 2 @ 95 + Knäböj 3 x 2 @ 125 kilo


– Drag med raka armar i cable cross 5 x 2 @ 86 kilo

– Stakning på knä i cable cross 5 x 2 @ 91 kilo


– Chins 10 x 10, start varje minut


– Fyra TRX-övningar med fokus på bålenImorgon blir det nog vila, det vankas pissväder de luxe tydligen. Ska bli skönt. Hoppas jag får sova inatt bara, de senaste sex nätterna har jag legat på 6 timmar i snitt ungefär, längtar efter en 8:a nu! 

Nu räddar vi upp dagen med Leos lekland, sedan tacos. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Inredningsdetaljer

Hej kära bloggvänner. Jag har aldrig riktigt brytt mig om inredning, inredningsdetaljer eller liknande. Har tidigare mest bara tagit det som funnits till hands, antingen...

Slitsamt på bandet

Hejsan! Ny vecka igen, vad hände med helgen?! Jobbig dag mentalt idag med mycket funderingar och tankar kring livet, ekonomi och så vidare. Fick lönespecifikationen...

Kort skatepass

Hej på er! Det blev en högst spontan partykväll igår i Falun, vilket var trevligt. Därav blev dagens pass lite kortare än tänkt, men vad...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe