Fel i resultatlistan, hyfsat pigg och två vilodagar

Gröt och frukostmys!

Tjena!
Igår efter bilresan hem från tävlingen så var jag totalt förstörd i ländryggen. Musklerna krampade och jag kunde knappt gå. Fick stretcha ut rejält och till slut släppte det. Bävade inför dagen att det skulle bli än värre. Men skönt nog så känns det betydligt bättre än igår. Lite öm och träningsvärk i just ländryggen är i princip den enda krigsskadan från racet. Resultatet hittar ni här  men jag har via forskning från Strava kommit fram till att den inte stämmer exakt tidsmässigt. Jag är 45 sekunder närmare täten och före de närmast bakom mig i listan. Har mailat arrangören och dom har bekräftat att det stämmer. Det var något strul med vissa tidtagningschip. 
Idag så hade jag en öppen plan vad gäller träning. Antingen en timme lätt skate, eller vila. Jag har dock bestämt mig för att vila. Så nu väntar det två vilodagar på rad. Det kan vara skönt det också! Enda uppgiften för denna dag är en handling på Willys. Skönt! 
Denna vecka så är tanken tre intervallpass om cirka 20 minuter effektiv tid kring tröskelintensitet. Samt något distanspass på 1-1,30 timmar. Även TRX och kettlebell, men mindre än vanligt. Ska försöka få upp ett överskott och bli pigg i kroppen. Det kommer inte heller bli så mycket stakning. Jag skramlade in 33,20 h, samt 558 kilometer stakning de senaste två veckorna! Det var inte illa!
Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på min YouTube-kanal!
https://adamsteen.se/
Previous articleNu kommer ni bli förvånade!
Next articleEljobb

Related Articles

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

10 mil cykel – det skulle ju inte regna!

Hej! Det finns en VLOGG ute för medlemmar nu. Släpps imorgon tisdag 16:30 som vanligt, för övriga. På eftermiddagen åkte jag och Alfons hem från sommarstugan....

MTB + löpning + hopp

Tjena! Det har ju faktiskt tränats några timmar idag igen. Först fick jag låna ihop utrustning och cykel för att kunna åka mountainbike tillsammans med...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here