Fel i resultatlistan, hyfsat pigg och två vilodagar

Gröt och frukostmys!

Tjena!
Igår efter bilresan hem från tävlingen så var jag totalt förstörd i ländryggen. Musklerna krampade och jag kunde knappt gå. Fick stretcha ut rejält och till slut släppte det. Bävade inför dagen att det skulle bli än värre. Men skönt nog så känns det betydligt bättre än igår. Lite öm och träningsvärk i just ländryggen är i princip den enda krigsskadan från racet. Resultatet hittar ni här  men jag har via forskning från Strava kommit fram till att den inte stämmer exakt tidsmässigt. Jag är 45 sekunder närmare täten och före de närmast bakom mig i listan. Har mailat arrangören och dom har bekräftat att det stämmer. Det var något strul med vissa tidtagningschip. 
Idag så hade jag en öppen plan vad gäller träning. Antingen en timme lätt skate, eller vila. Jag har dock bestämt mig för att vila. Så nu väntar det två vilodagar på rad. Det kan vara skönt det också! Enda uppgiften för denna dag är en handling på Willys. Skönt! 
Denna vecka så är tanken tre intervallpass om cirka 20 minuter effektiv tid kring tröskelintensitet. Samt något distanspass på 1-1,30 timmar. Även TRX och kettlebell, men mindre än vanligt. Ska försöka få upp ett överskott och bli pigg i kroppen. Det kommer inte heller bli så mycket stakning. Jag skramlade in 33,20 h, samt 558 kilometer stakning de senaste två veckorna! Det var inte illa!
Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på min YouTube-kanal!
https://adamsteen.se/
Previous articleNu kommer ni bli förvånade!
Next articleEljobb

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here