Femte intervallpasset på lika många dagar

Då var denna vecka avklarad rent träningsmässigt. Den slutade på 11 h 45 min och cirka 175 kilometer. Jag vilade både måndag och tisdag, resten intervallpass med totalt fyra timmar intervalltid. Så nog blev det en hård vecka allt.

Dagens aktivitet blev löpintervaller. Andra dagen i rad alltså. Här blev det en uppvärmning på dryga 25 minuter där ben och kropp kändes bedrövliga. Intervallerna jag sedan körde blev:

– 3 x 4 minuter (1,5 minut vila)

– 3 x 3 minuter (1,25 minut vila)

– 3 x 2 minuter (1 minut vila)

– 3 x 1 minut (45 sekunder vila)

Snittfarten över alla intervallerna landade på 3,27 min och känslan var lite bättre än uppvärmningen tack och lov. Det verkligen hällregnade under intervallerna, grusvägen var stundtals genomblöt och tungsprungen. Efteråt var jag totalt lerig från topp till tå, vätskebältet jag sprang med gick ej att se under allt grus..

Med nedvarvningen inkluderad landade hela passet på 90 minuter prick och 18,9 kilometer. Jag avslutade med att köra spänsthopp. Nu mår benen som de förtjänar!

Imorgon väntar det jobb igen, efter många sköna veckors ledighet. Spännande med en ny skola! Det ska nog gå bra får jag hoppas.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here