Femte intervallpasset på lika många dagar

Då var denna vecka avklarad rent träningsmässigt. Den slutade på 11 h 45 min och cirka 175 kilometer. Jag vilade både måndag och tisdag, resten intervallpass med totalt fyra timmar intervalltid. Så nog blev det en hård vecka allt.

Dagens aktivitet blev löpintervaller. Andra dagen i rad alltså. Här blev det en uppvärmning på dryga 25 minuter där ben och kropp kändes bedrövliga. Intervallerna jag sedan körde blev:

– 3 x 4 minuter (1,5 minut vila)

– 3 x 3 minuter (1,25 minut vila)

– 3 x 2 minuter (1 minut vila)

– 3 x 1 minut (45 sekunder vila)

Snittfarten över alla intervallerna landade på 3,27 min och känslan var lite bättre än uppvärmningen tack och lov. Det verkligen hällregnade under intervallerna, grusvägen var stundtals genomblöt och tungsprungen. Efteråt var jag totalt lerig från topp till tå, vätskebältet jag sprang med gick ej att se under allt grus..

Med nedvarvningen inkluderad landade hela passet på 90 minuter prick och 18,9 kilometer. Jag avslutade med att köra spänsthopp. Nu mår benen som de förtjänar!

Imorgon väntar det jobb igen, efter många sköna veckors ledighet. Spännande med en ny skola! Det ska nog gå bra får jag hoppas.

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here