Femte intervallpasset på lika många dagar

Då var denna vecka avklarad rent träningsmässigt. Den slutade på 11 h 45 min och cirka 175 kilometer. Jag vilade både måndag och tisdag, resten intervallpass med totalt fyra timmar intervalltid. Så nog blev det en hård vecka allt.

Dagens aktivitet blev löpintervaller. Andra dagen i rad alltså. Här blev det en uppvärmning på dryga 25 minuter där ben och kropp kändes bedrövliga. Intervallerna jag sedan körde blev:

– 3 x 4 minuter (1,5 minut vila)

– 3 x 3 minuter (1,25 minut vila)

– 3 x 2 minuter (1 minut vila)

– 3 x 1 minut (45 sekunder vila)

Snittfarten över alla intervallerna landade på 3,27 min och känslan var lite bättre än uppvärmningen tack och lov. Det verkligen hällregnade under intervallerna, grusvägen var stundtals genomblöt och tungsprungen. Efteråt var jag totalt lerig från topp till tå, vätskebältet jag sprang med gick ej att se under allt grus..

Med nedvarvningen inkluderad landade hela passet på 90 minuter prick och 18,9 kilometer. Jag avslutade med att köra spänsthopp. Nu mår benen som de förtjänar!

Imorgon väntar det jobb igen, efter många sköna veckors ledighet. Spännande med en ny skola! Det ska nog gå bra får jag hoppas.

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here