Stum av löpintervaller

Goder afton!

Idag har jag rastat mig själv och mina Hoka Tecton X! Som vanligt denna sommaren när jag är här vid sommarstugan i Dala-Floda så sprang jag intervallerna fram och tillbaka längs en grusväg i böljande terräng.

Jag värmde upp i dryga 20 minuter och satte sedan av med följande intervaller:

– 20 minuter med varannan minut hård och varannan i flytfart

(3 minuter jogg- och gångvila)

– 5-4-3-2-1 minuter (1 minut gångvila)

– 10 x 40” – 20”

Jag blev rätt så rejält stum idag och det kändes inte som att det speciellt snabbt. Snittet över alla intervallerna landade på 3,36 min/km och 172 i puls (182 maxpuls), vilket ändå får ses som okej. Under intervallerna så klättrade jag 125 meter och tappade 88, fördel uppför alltså. Trots att känslan inte var helt grym så blev det ändå ett bra pass och jag lyckades ta ut mig helt okej!

Hela löpningen slutade på 1 h 45 min och 22,9 kilometer. Efteråt blev det kettlebell-styrka som grädde på moset!

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here