Stum av löpintervaller

Goder afton!

Idag har jag rastat mig själv och mina Hoka Tecton X! Som vanligt denna sommaren när jag är här vid sommarstugan i Dala-Floda så sprang jag intervallerna fram och tillbaka längs en grusväg i böljande terräng.

Jag värmde upp i dryga 20 minuter och satte sedan av med följande intervaller:

– 20 minuter med varannan minut hård och varannan i flytfart

(3 minuter jogg- och gångvila)

– 5-4-3-2-1 minuter (1 minut gångvila)

– 10 x 40” – 20”

Jag blev rätt så rejält stum idag och det kändes inte som att det speciellt snabbt. Snittet över alla intervallerna landade på 3,36 min/km och 172 i puls (182 maxpuls), vilket ändå får ses som okej. Under intervallerna så klättrade jag 125 meter och tappade 88, fördel uppför alltså. Trots att känslan inte var helt grym så blev det ändå ett bra pass och jag lyckades ta ut mig helt okej!

Hela löpningen slutade på 1 h 45 min och 22,9 kilometer. Efteråt blev det kettlebell-styrka som grädde på moset!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here