Filmstar – skidlektion – fasta

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage
Henrik Aflodal tog dessa foton på mig under stakintervallerna uppför Stelviopasset

Filmstjärna

Varmt och skönt nere på ”låglandet” (1300 möh) där vi startade passet. När vi var klara uppe på cirka 2400 möh så var det betydligt kallare, 3-4 plusgrader ungefär. Dessutom var vi tvungna att vänta cirka 20 minuter på vår skjuts då polisen spärrat av vägen för en filminspelning som ägde rum där. En filminspelning som vi hamnade mitt i. Det var en Alfa Romeo som körde i full spätta fram och tillbaka. Med fanns allt ifrån drönare, bilkameror och vanliga filmkameror. Det blev en del höga rop och tillrättavisanden av personerna som jobbade med filmningen när vi var på väg uppåt berget, (de stod några serpentiner ovanför oss). Trodde vi skulle få skäll när vi nådde fram till dom, men då applåderade dom bara och gav glada hejarop. Sjukt. 

Skidlektion och fasta

Igår så höll jag en två timmar lång rullskidlektion efter jobbet. Det är faktiskt riktigt kul och ett jobb jag verkligen uppskattar och kan tänka mig att jobba mer med. Dessutom så är denna person en gammal bekant och kanske även en framtida samarbetspartner! När jag startade lektionen så hade jag inte ätit på 18 timmar, hade inga som helst problem med att genomföra den, varken trött, hungrig eller yr. Så jävla skönt. Inte bara att det fungerar, man slipper tänka på mat hela tiden och dessutom så tycker jag det är enklare att låta bli småätande eller fika på jobbet när jag har en bestämd tid där jag får och inte får äta. Idag kommer jag äta först klockan 21 och det betyder alltså 24 nya timmar fastande. Har då under de tre senaste dagarna fastat: 24 – 22 – 24 timmar. Lite väl extremt kanske, men jag ville testa och det känns riktigt bra. Inte bara för att jag vill tappa vikt, utan för att det finns så mycket andra fördelar med det. Tycker alla som läser detta borde testa, åtminstone ett par gånger. Framöver så kommer jag sikta på en 24-timmars i veckan, troligen även under säsongen! 

(Styrke)träning

Denna dag är den sista av tre med vila. Skönt att få släppa träningen några dagar. Men det undgår ju mig inte att tänka mycket på den under dagarna. Troligen så kommer det bli fyra träningsdagar denna vecka: onsdag – torsdag – lördag – söndag. Som jag nämnde igår så ska 12 timmar in i boken, inklusive ett TRX-pass. Det blir lite av en välbehövlig återhämtningsvecka. Förra veckan var den enda som jag inte körde TRX på, sedan träningsåret började. Men jag har ju vid två veckor tidigare under sommaren kört dubbla TRX-pass, så det jämnar nog ut sig. Inom någon vecka så ska jag smyga igång med maxstyrkan också. Men då är det verkligen max och med väldigt få repetitioner, allt för att endast öka i styrka och ej i muskelstorlek. 

Ärenden

Efter jobbet idag så har jag ett möte, tar kanske en timme. Fint att det passade in bra med vilodagen, blir så stressad annars. Tänkte sen åka och lämna mina skidor som jag hade på träninglägret till pappa. Dumt att dom står ovallade. Lathet av mig att inte valla kanske, men så kan det vara. När jag gjort det så ska jag hämta en matlåda på Dala Wärdshus och sedan bege mig mot grannkommunen. Där väntar tårtätning klockan sex hos Amandas föräldrar, jag får avvakta med tårtan dock. En promenad med Boss ska också hinnas med. Avslutningsvis så vill jag helst avrunda kvällen med en film i sällskap med Amanda! Bra dag. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

3 COMMENTS

  1. Har bloggat om det hela vintern. Du får leta i arkivet, eller avvakta någon vecka. En gång i veckan. Separat helst. Annars innan konditionspass.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here