Den ointressanta bloggen

BloggerImage
BloggerImage
BloggerImage

Trevlig måndag på er!

Tråkig blogg

Eftersom att jag har en tråkig och ointressant blogg, så måste jag ju såklart vara tråkig och långrandig med bilder som ej är relevanta. Jag får be om ursäkt för att jag mår bra nu och inte kan leverera legendariska blogginlägg. Men det vänder nog ska ni se.. 
Bilderna ovan är tagna av Henrik Aflodal, från löppasset första dagen på lägret. Skapligt mäktig miljö där. Ni som är vän med mig på Facebook och har noterat min nya profilbild, den är från detta passet. 

Fasta

Gårdagens fasta gick kanon. Inga som helst problem, pigg är jag idag också. Åt middag och lite(?) efterföljande lösgodis igår kväll, sedan dess har jag inte ätit något, tänkte vänta till efter jobbet, så det blir en 16-18 timmar lång fasta nu. Från ikväll till imorgon kväll blir det en ny 24 timmars. Lika bra att passa på när jag vilar. 

Jobb och träning

På ett sätt är det skönt att vara tillbaka till jobbet igen. Hade faktiskt ingen som helst oro inför det under gårdagen. Fick ett varmt välkomnande av eleverna idag också, kul! 
Som jag nämnt vilar jag idag och även imorgon. Totalt tre vilodagar alltså. Det händer inte ofta. Men jag tror det är bra att bryta lite mönster då och då. För att utvecklas, det gäller nog allt här i livet, inte bara träning. 
Denna vecka så ska jag försöka få till 12 timmars träning. Blöjvecka. Det roliga är att jag förr tyckte det var en ”okej” vecka rent timmässigt. Lite andra tider nu. Men jag ska försöka fylla veckorna och timmarna med bra träning. Vilket jag faktiskt tycker att jag gjort under hela träningsåret. Det har varit en någorlunda röd tråd under hela tiden. 
Nu kommer veckorna och perioderna innehålla lite lägre timmar fram mot säsong och även under säsong. Men istället för att köra lika många pass och dagar i veckan så ska jag försöka med att få in lite mer vila (vilodagar) och istället hålla i de något längre passen. Vi får se, det låter bra i teorin i alla fall!

I eftermiddag efter jobbet väntar en ny rullskidlektion! Det blir skoj. 

Hörs sen!

https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

4 COMMENTS

  1. Vadå ointressant. Efter att ha varit helt borta från träning efter en avslutad svenskklassiker är det du å denna blogg som får mig ut på passen jag annars skulle skippa. Vill säga att du är inspererande med din målvetenhet och man snappar upp många bra tränings ideer. Tack för en grym blogg. ///Daniel

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here