Fint stakpass i solskenet

Jag testade mitt nya Coxa-bälte idag, för att se hur det fungerade. Denna modellen heter Wr1 Race, vilket är smidigare och lättare än den tidigare modellen jag hade innan.

 

Äntligen fick jag åka skidor i både solsken och minusgrader. Det händer ju inte för ofta. Hela parkeringen var full i Bergebo idag. Solskensåkare..!

Det hade snöat inatt och äntligen var det hyfsat packade spår igen. Förhoppningsvis håller spåren några dagar ytterligare nu, trots kommande blidväder.

Jag körde två timmar (28,8 km) stakning, det blev en vända ända ned till Vargliden och en ytterligare med tidigare vändning. All åkning var väldigt lugn idag, förutom fem minuter tröskel, tre stycken impulser och tre stycken stegringar.

Ett fint pass såhär dagen innan Bessemmerloppet!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here