Den ofrivillige skejtaren!

Ja, men hej!

Här bryter vi mönster på löpande band. Det blev nämligen skate som träning idag! Kände att det var välbehövligt med ett bryt från det eviga stakandet. Skönt att få använda hela kroppen och skölja ur den från de senaste dagarnas ganska tuffa träningspass.

Återigen blev det träning uppe i Bergebo. Det var inte de bästa förhållandena där idag, en rejält isig botten med ett två centimeter tjockt lager med nysnö uppe på. Tungfört och stundtals halkigt. Men det var inte så noga egentligen, planen var ju ändå ett lugnt pass och då spelar det inte så stor roll om jag kommer 45 eller 35 kilometer.

Jag hann med en sväng ner till Vargliden, samt även till Medväga. Samt några varv runt det 2,5 kilometer långa konstsnöspåret. Det ska komma snö i natt, så jag hoppas spårpatrullen är på tårna och packar, då räddas nog några ytterligare dagar med skidåkning även på de längre spåren!

Passet landade på 2 h 30 min och 35,5 kilometer. Fem stycken impulser och fem stycken stegringar hanns med under passet, i övrigt tog jag det väldigt lugnt. I vätskebältet hade jag sportdryck för att inte riskera att gå tom. Efter passet blev det skönt nog inte någon styrketräning, det väntas ju trots allt tävling i helgen!

 

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here