Den ofrivillige skejtaren!

Ja, men hej!

Här bryter vi mönster på löpande band. Det blev nämligen skate som träning idag! Kände att det var välbehövligt med ett bryt från det eviga stakandet. Skönt att få använda hela kroppen och skölja ur den från de senaste dagarnas ganska tuffa träningspass.

Återigen blev det träning uppe i Bergebo. Det var inte de bästa förhållandena där idag, en rejält isig botten med ett två centimeter tjockt lager med nysnö uppe på. Tungfört och stundtals halkigt. Men det var inte så noga egentligen, planen var ju ändå ett lugnt pass och då spelar det inte så stor roll om jag kommer 45 eller 35 kilometer.

Jag hann med en sväng ner till Vargliden, samt även till Medväga. Samt några varv runt det 2,5 kilometer långa konstsnöspåret. Det ska komma snö i natt, så jag hoppas spårpatrullen är på tårna och packar, då räddas nog några ytterligare dagar med skidåkning även på de längre spåren!

Passet landade på 2 h 30 min och 35,5 kilometer. Fem stycken impulser och fem stycken stegringar hanns med under passet, i övrigt tog jag det väldigt lugnt. I vätskebältet hade jag sportdryck för att inte riskera att gå tom. Efter passet blev det skönt nog inte någon styrketräning, det väntas ju trots allt tävling i helgen!

 

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here