Fiskat, fäbodbesök, kapat Visa-kort, mm

Hej på er. 

Sedan igår eftermiddag befinner jag mig i sommarstugan i Dala-Floda. 
Vi började med att åka upp till Björnbergets fäbod för att äta middag där bland lösgående getter. Det var mysigt! Senare så åkte vi ut i båten och fick fem fina abborrar som vi ska grilla ikväll. Många år sedan sist som jag åt egenfångad fisk! Vi hade hoppats på att få öring också, men där gick vi bet. 
Idag så vaknade jag upp och noterade att det dragits 1500 från mitt kort på ett internetköp jag inte gjort, så nu har jag fått lov att spärra kortet och dra igång ett sådant projekt. Drygt och handikappande att inte ha något kort, eller pengar i några dagar nu. Men det löser sig nog. 
Planen vad gäller träning är att göra klar de sista kettlebell-repetitionerna för veckan och sedan åka två timmar rullskidor. 
Några bilder från igår:

https://adamsteen.se/

Related Articles

Bessemerloppet 2024 – Kanondag för den ena(?!) + dubbla SM-GULD!

Tjena! Ännu en vlogg som denna vecka kulmineras med söndagens Bessemerlopp där jag slutade som 6:a i ett mycket starkt fält, endast 19 sekunder bakom segraren. Dessutom...

Kvällsrunda skate

Godkväll! Missa inte att prenumerera på min Youtube-kanal, vloggen från helgen finns ute för medlemmar nu (bli medlem du också för 29 kronor per månad),...

6:a Bessemerloppet 2024 + Veteran-SM guld

Tjena! Idag är jag riktigt nöjd med min insats och mitt resultat från loppet i Högbo bruk! Efter testande av totalt sex olika skidpar valde både...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here