Flyt och hårt på skiergen

Se sådan fin pulskurva min Garmin spelade in idag!

Hej!

Nu finns veckans vlogg ute för medlemmar! Den släpps för alla andra imorgon klockan 16,30.

Med förra veckans träning om +22 timmar i ryggen så var det med en aning osäkerhet jag ställde mig vid min stakmaskin idag. Skulle jag klara målet?!

Upplägget var enkelt, en timme i sträck med ett rullande schema om: fem minuter flyt i sub 2,00-tempo, följt av en minut hårt i sub 1,40-tempo. Jag höll på att explodera redan på första, men på något sätt växte jag in i det hela och det rullade på hela vägen in i mål.

Det är ett ”kul” upplägg med olika farter, det gäller att inte somna av helt efter den hårda delen. Första minuten på flytfarten kämpade jag med syreskuld, därefter kom tre minuter där det kändes ganska bekvämt, för att sedan bli nervöst under den sista minuten inför hårdkörningen igen.

Här är utfallet för dagen:

Klarade målet på alla!

Imorgon väntar vilodag och det ska bli riktigt skönt!

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here