Flyt och hårt på skiergen

Se sådan fin pulskurva min Garmin spelade in idag!

Hej!

Nu finns veckans vlogg ute för medlemmar! Den släpps för alla andra imorgon klockan 16,30.

Med förra veckans träning om +22 timmar i ryggen så var det med en aning osäkerhet jag ställde mig vid min stakmaskin idag. Skulle jag klara målet?!

Upplägget var enkelt, en timme i sträck med ett rullande schema om: fem minuter flyt i sub 2,00-tempo, följt av en minut hårt i sub 1,40-tempo. Jag höll på att explodera redan på första, men på något sätt växte jag in i det hela och det rullade på hela vägen in i mål.

Det är ett ”kul” upplägg med olika farter, det gäller att inte somna av helt efter den hårda delen. Första minuten på flytfarten kämpade jag med syreskuld, därefter kom tre minuter där det kändes ganska bekvämt, för att sedan bli nervöst under den sista minuten inför hårdkörningen igen.

Här är utfallet för dagen:

Klarade målet på alla!

Imorgon väntar vilodag och det ska bli riktigt skönt!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here