Ett gäng avslutande timmar för veckan

Den gode faluprofilen Jonas Axforsen lyckades fota mig under dagens träningspass. Jag som försökte hålla mig inkognito..

Hej på er!

Hur ligger det till nu då egentligen, har ni sett den senaste vloggen och prenumererar ni på kanalen?! Bra!

Jag lyckades avsluta veckan på ett ganska bra sätt. Dels kom jag igång med passet klockan 10,20 och dessutom fick jag in några timmar till!

Då jag fick ont i min knoge och axel från mitt galna femtimmarspass i torsdags så tänkte jag spara på de kroppsdelarna idag genom att köra klassiskt och skate. Två stilarter alltså, inte illa det.

På den klassiska delen av passet fick jag sällskap nästan hela tiden av den regerande svenska mästaren på 30 kilometer klassiskt, nämligen Simon Andersson! Kul med sällskap!

Jag åkte 1 h 50 min och 25,8 kilometer i den klassiska tekniken. På fötterna hade jag mina skins-skidor som funkade helt okej i det blöta föret.

När jag var klar med delmoment ett så bytte jag pjäxor, stavar och skidor för att fortsätta passet i den fria tekniken.

Skate för första gången denna säsong. Takterna satt ändå i, jag var ungefär lika dålig som vanligt. 

På mina skateskidor samlade jag ihop 1 h 40 min och 24,6 kilometer.

Med den efterföljande TRX-styrkan hemma landade dagen på 3 h 40 min och 50,4 kilometer. Inte illa det.

Veckan slutade på fina 22 h 35 min, men tack vare det tunga föret och dåliga vädret skramlade jag endast in 274,8 kilometer.

Årets sjunde av 13 träningsperioder landade på 60 h 10 min, vilket gör att jag tränat 466 timmar på 28 veckor. Nu är tanken att försöka minska ned på träningen, vi får se hur det går med det!

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here