Ett gäng avslutande timmar för veckan

Den gode faluprofilen Jonas Axforsen lyckades fota mig under dagens träningspass. Jag som försökte hålla mig inkognito..

Hej på er!

Hur ligger det till nu då egentligen, har ni sett den senaste vloggen och prenumererar ni på kanalen?! Bra!

Jag lyckades avsluta veckan på ett ganska bra sätt. Dels kom jag igång med passet klockan 10,20 och dessutom fick jag in några timmar till!

Då jag fick ont i min knoge och axel från mitt galna femtimmarspass i torsdags så tänkte jag spara på de kroppsdelarna idag genom att köra klassiskt och skate. Två stilarter alltså, inte illa det.

På den klassiska delen av passet fick jag sällskap nästan hela tiden av den regerande svenska mästaren på 30 kilometer klassiskt, nämligen Simon Andersson! Kul med sällskap!

Jag åkte 1 h 50 min och 25,8 kilometer i den klassiska tekniken. På fötterna hade jag mina skins-skidor som funkade helt okej i det blöta föret.

När jag var klar med delmoment ett så bytte jag pjäxor, stavar och skidor för att fortsätta passet i den fria tekniken.

Skate för första gången denna säsong. Takterna satt ändå i, jag var ungefär lika dålig som vanligt. 

På mina skateskidor samlade jag ihop 1 h 40 min och 24,6 kilometer.

Med den efterföljande TRX-styrkan hemma landade dagen på 3 h 40 min och 50,4 kilometer. Inte illa det.

Veckan slutade på fina 22 h 35 min, men tack vare det tunga föret och dåliga vädret skramlade jag endast in 274,8 kilometer.

Årets sjunde av 13 träningsperioder landade på 60 h 10 min, vilket gör att jag tränat 466 timmar på 28 veckor. Nu är tanken att försöka minska ned på träningen, vi får se hur det går med det!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here