Full patte runt slingan!

Såhär nöjd kan man vara efter fem timmar runt konstsnöslingan på Lugnet. Mina Oakley Radar Ev med Prizm Low Light-lins funkade kanon i dagens pissväder!

Hej!

Igår fick jag den briljanta sjuka idéen om att åka fem timmar runt konstsnöspåret. Dum som jag är nappade jag direkt.

Kom iväg i hyfsad tid idag och kunde starta passet klockan 10,20, exakt fem timmar senare blev jag klar. Passet innehöll alltså inga stopp, någon psykgrej jag har fått för mig när jag kör på sådana här slingor. Det gick bra att klara av det idag, som tur är blev jag inte alltför kissnödig. Ibland kan man rädda upp en liten ”kossnödighet” genom att bara fortsätta, det är som att kroppen absorberar upp det på något konstigt sätt.

Dagens runda blev fem timmar på pricken, 71,1 kilometer (44,5 varv), 1650 höjdmeter och enbart stakning. Eller vid några tillfällen benskejtade jag i samband med vätskeintag, det kan jag tycka är okej.

Kroppen kändes pigg hela tiden. Men mentalt var det jobbigt från och till. Min ena axel och en knoge gör ont, men det kände jag av redan igår. Fint pass att ha klarat av! Kändes ogenomförbart inför må jag erkänna. Men jag lade ut en story på Instagram innan om att jag skulle försöka mig på fem timmar, vilket gav mig lite press.

Efter skidåkningen körde jag en lite lättare variant av mitt maxstyrkepass.

Imorgon och resten av helgen väntar det varmt väder och pissregn. Därför passade jag idag på att köra lite längre. Vi får se vad jag kommer hitta på i träningsväg. Troligen löpning imorgon!

Previous articleInvigt psykslingan
Next articleLånga timmar idag

Related Articles

Hur tränar man i en PSYKPERIOD™?!

Herre min skapare vilken galen vecka! - Träning med sällskap - Första stavbrottet på flera år - Träning i alla typer av väder och fören - Sliten och...

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here