Första intervallpasset på drygt tre veckor

Idag fick mina Elpex 4 bekänna färg. Eller vid närmare eftertanke så var det nog jag som fick det..

Hej på er!

Ni har väl sett den senaste vloggen?!

Idag var det dags för det första intervallpasset på drygt tre veckor. Jag blev ju tyvärr sjuk för en tid sedan, lagom till min intervallvecka. Därefter har jag endast kör distanser. Inte undra på att jag var rejält ringrostig!

Vädret bjöd på ganska så varm temperatur, men med den sjukaste vinden jag någonsin varit med om. Jag vet att jag förbrukat min trovärdighet en aning med att ständigt gnälla på motvind. Men idag hade jag fin vind i ryggen på vägen mot Falun, för att sedan ha en sådan sjuk motvind på hemvägen att jag knappt visste om jag rörde mig framåt. Vanligen när jag klagar på vinden så brukar mina väderappar visa 3-4 meter per sekund. Idag visade dom 8 meter per sekund (30 km/h enligt min Garmin) och 14-15 i byarna. Det kändes kan jag lova!

Jag körde en klassisk intervall på 60 minuter i ett svep, med impuls var sjätte minut. Körde bara längs cykelbanan både fram och tillbaka. Vanligtvis brukar hemvägen gå cirka två minuter snabbare än ditvägen. Idag gick den två minuter långsammare! Så ja, ni måste tro mig när jag säger att det blåste satan idag!

Siffrorna från dagens timme blev 20,4 kilometer, 181 snittpuls(!), 190 maxpuls(!), 260 höjdmeter och 241 fallmeter.

Sinnessjukt hög puls, sjukt stum, flåsig, trött och en jäkla bra genomkörare!

Passet landade på 2 h 10 min och 37,4 kilometer. Efteråt blev det sedan gluteus-styrka och maghjul!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here