Första klassiska passet på år och dagar

Längesedan sist jag fick sträcka ut (nåväl försöka åtminstone) i diagonalen!

Hej!

Jäklar vilken spridning min senaste vlogg fått, i alla fall för att vara mig. Bara positiva kommentarer också, glädjande! Se till att prenumerera på kanalen så kanske det dyker upp mer någon gång. Kanske kommer ha mer tid till det framöver då jag imorgon förmiddag ska in på möte hos rektorn för någonting kring några idrottslektioner. Vet inte vad det är, men oron gnager. Kanske har dom insett nu att jag mår piss av det där stället och inte orkar lägga ner varken mental eller fysisk energi i det. Har jag tur blir jag kickad, men ni vet ju hur det är med mig och tur.

De senaste sex nätterna har jag legat mellan fem till sex timmars sömn, förutom vasaloppsnatten där det blev hela tre timmar. Har haft lite svårt att lägga mig på kvällarna och då får man ju skylla sig själv när klockan ringer och dagen kallar.

Jag har i alla fall tränat idag och vilket pass sen! I början av förra vintern satte jag på nya fällar på mina skins-skidor, de har stått oanvända sedan dess. Inte vågat åka klassiskt på grund av min hälsena som krånglat, vilket är den största anledningen till att det inte blivit någon riktig skidåkning. Men som ni vet har jag både sprungit och åkt skate, hälsenan har känts av från och till men inte blivit sämre. Så idag tog jag tag i saken och begav mig ut på spåren i Bergebo i den klassiska stilen.

Jag hann med två vändor ner till Vargliden och det var fullt åkbart. Hade skapligt fäste på skidorna, trots att det var ganska isiga förhållanden. Kändes kul och skönt att åka diagonalt, samt stakning med frånskjut igen. Även om hälsenan kändes av mellan varven så lyckades jag hålla på i 2 h 30 min, på den tiden fick jag ihop 38,9 kilometer. Lade också in tio stycken diagonalimpulser, det var nog ingen vacker syn, snabbt gick det nog ej heller.

Hemma så vevade jag av ett antal hundra repetitioner med mina gluteus-övningar med tillhörande motståndsband.

Tack för idag!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here