10 x 4 minuter skateintervaller(!)

Fullt påställ med snö!

Hej på er!

Klassiskt igår och skateintervaller idag. Har jag slagit i huvudet månntro?! Ja, kanske, min Garmin-klocka måste ju tro det i alla fall. Men kul att testa lite annat än att bara staka.

Vintern verkar ha tagit om här, flertalet minusgrader och nysnö. I Bergebo hade några snökanoner sprutat snö inatt också, kul! Tyvärr var det en massa snöhögar på stadion och opackade spår. Jag lyckades hitta en slinga runt konstsnöspåret för att undvika snöhögarna på stadion, men jävlar vad tungt det gick idag i nysnön alltså!

Efter en uppvärmning om 20 minuter så satte jag av med dagens intervaller som blev 10 x 4 minuter, med 1 minut vila mellan varje. Kul att köra skate, men satan så trött jag blev i det långsamma föret, snittade sjuka 17,7 km/h över alla intervaller, då går det inte snabbt. Pulsen var i alla fall hög med 35 minuter i ”röd zon” och en maxpuls på 179. Jag som skulle köra lugn tröskel..

Passet avslutades med 20 minuter lugnt och jag fick med det ihop 90 minuter samt 22,7 kilometer.

Jag körde nu på kvällen efter jobbet mitt nya maxstyrkeprogram också. Skakar skönt i musklerna nu! Passerade i och med dagens träningspass 700 träningstimmar på detta träningsår som efter denna vecka har sex veckor kvar!

 

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here