FULL HAND!

Japp, det blev full hand idag, vilket innebär fem timmars effektiv träning under en och samma dag. Jag körde under dessa pass 5,10 timmar och 65,83 kilometer. Eftermiddagspasset blev två timmar klassiskt med en snittpuls på 128 slag/minut. Nu är jag rätt seg där jag sitter och äter mat samtidigt som jag kollar på ”mästarnas mästare” på SVT1, tycker det är ett väldigt bra TV-program!
Imorgon blir det som sagt en vända ner till Stockholm! Vi hörs!
https://adamsteen.se/
Previous article3 timmar skate
Next articleMot Stockholm

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here