FULL HAND!

Japp, det blev full hand idag, vilket innebär fem timmars effektiv träning under en och samma dag. Jag körde under dessa pass 5,10 timmar och 65,83 kilometer. Eftermiddagspasset blev två timmar klassiskt med en snittpuls på 128 slag/minut. Nu är jag rätt seg där jag sitter och äter mat samtidigt som jag kollar på ”mästarnas mästare” på SVT1, tycker det är ett väldigt bra TV-program!
Imorgon blir det som sagt en vända ner till Stockholm! Vi hörs!
https://adamsteen.se/
Previous article3 timmar skate
Next articleMot Stockholm

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here