Mot Stockholm

Hej!

Nu är vi på väg emot Stockholm, jag, Johanna och Mats Andréasson. Väl där så blir det lugnt fram till klockan 14.00 då jag ska med hjälp av Anders Timell lära mig bättre skidteknik runt ”rudan”, eller var det jag som skulle hjälpa honom kanske?! Äh, kommer inte ihgåm men det visar nog sig 🙂 vi blir kvar i den svenska huvudstaden till kvällen som det ser ut. Vi hörs senare idag eller imorgon!

https://adamsteen.se/
Previous articleFULL HAND!
Next articlePå hemvägen

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here