Fullt ställ idag!


God morgon!

Ute på en morgonpromenad innan frukost, måste samla kilometrar och droppa av lite överflödigt fett. 52 kilometer promenerade denna vecka and counting. 
Idag väntar det stakintervaller med Adam Larsson, Adam ska nog köra skate, han har inte vuxit ifrån det än. Efter träningen så ska jag försöka hinna med en kort vända till i promenerandets tecken, för därefter så ska vi ha en 25-årsfest för Amanda, så det ska förberedas lite för den också. Det blir hur som helst skoj!
Framöver så väntar det inte vasastafetten för mig i år, utan vasakvartetten. Som vanligt springer jag för Sågmyra SK och ska springa den längsta sträckan på cirka 24 kilometer, mellan Evertsberg och Hökberg. Så nästa vecka måste jag köra ett längre tröskelpass löpning, på cirka 15-20 kilometer. Håller varmvädret i sig så får jag springa grusväg och asfalt (pga ormrädslan), annars är tanken en blandning mellan stigar och grusväg. 
Jag har även kommit på en bra idé tills jag börjar jobba igen och det är att jag ska promenera 30 minuter på den rasten jag har varje dag, istället för att bara sitta still i lärarrummet, så slipper jag vara orolig att jag inte ska kunna stänga ringarna på Apple watchen, king!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here