Funderingar framåt för träning, tankar, idéer, mm

Alfons – med lätta och glada steg skuttar han sig in i denna tisdag. Han är allt som oftast otroligt snäll och glad, min älskade son. 
Hallå där! 
Inser idag att jag endast jobbar denna vecka och sedan till torsdag nästa, innan det återigen blir ett lov, denna gång påsklov. Elva dagars ledighet, det sitter väl inte helt fel?! Sjuk i huvudet som jag är och med en hjärna som ständigt tänker på träning så funderar jag hur jag ska få ihop de sista veckorna så att (för tusende gången) jag klara att få in mina 710 timmar. Det råder ju fullt vårväder här nu, så snön lär inte ligga kvar så länge. Blir lite småkämpigt så att få ihop drygt tio timmar i veckan. Har absolut ingen lust att dra fram rullskidorna än på ett ganska långt tag. Men vi får se hur jag löser det. Kanske åker iväg på lovet några dagar, hade varit njutbart att få åka lite på fjällen i Sälen. 
Träningsmässigt så är det denna veckan och två veckor till som jag tänkt köra på med mer träning. Just nu är jag uppe i 677,24 timmar. Alltså lite drygt 32,5 timmar kvar att få ihop. Det fixar jag! 
Efter detta timfixerande som egentligen bara är någon sorts självändamål och som med största sannolikhet inte gör mig det minsta bättre så är det dags för två veckor med återhämtning för det mentala. Under dessa två veckor (v 15-16) så är min tanke att jag bara ska träna det jag är sugen på. Så just nu är planen att komma igång med löpningen igen. 
Vad gäller löpningen så tänker jag köra en del pass dessa veckor, få in lite kilometrar och mil. Jag ska försöka köra lite lättare tröskelintervaller för att vänja benen. Det hade varit skoj att bättra på förra årets ganska bra löpform. Jag gjorde ju 16,17 på 5000m bana och 34,07 på 10 km asfalt. Vore kul att klara under 16 och under 34. Tror att denna tröskelträning är väldigt bra för det och dessutom sliter det ju mindre på kroppen. 
Nog om träning. 
Tisdag idag, vilket innebär en längre dag på jobb (08-17), vila och fasta. Efter jobbet så ska jag cykla till Alfons dagis och hämta hem honom. Så det mesta är som vanligt. 
Passa på att prenumerera på min YouTube-kanalkolla min senaste vlogg, kom med idéer var ni vill se och även med frågor som jag kan ta upp i kommande vloggar! Tack. 
Hoppas ni får en fin tisdag alla!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

6 COMMENTS

  1. Det vore trevligt att se en mera ödmjuk Adam Steen, som du visserligen vart i dina senaste videos, teknikträning, hur man övar teknik, hur man tar kurvor, hur man tänker i en backe när det går fort osv. Visserligen kanske inte hör hemma i en vlogg, men ack vad jag saknat det på Youtube. Finns inga riktiga instruktioner hur man trampar i en kurva, eller hur man går tillväga när spåren tar slut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here