Fyra timmar och trötta ben!

Halloj. 
Idag körde vi ett ”kortare” pass på fyra timmar och cirka 96 kilometer. Kände mig pigg första 45 minuterna innan det var dags för en riktigt brant backe nära Calvia på 2 kilometer. Därefter så var det stopp i mina ben för resten av passet. 
Vid dagens fikastopp så köpte jag två red bull, en coca cola, en dubbel espresso och vatten. Jag drog en gel också. Men det fanns inget i benen. Dock så verkar mitt knä ha blivit bra och det är jag glad för!
Imorgon kör vi sista passet!

https://adamsteen.se/

Related Articles

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

En liten cykeltur

Hallå i stugorna! Tröttheten håller i sig och jag är fortsatt seg. HRV-värdet på klockan varnade för lågt värde imorse, första gången på flera månader....

Löpintervaller – stakning – kettlebell

Tjena! Nu har jag sommarlov, fy fan vad skönt! Det kan ni få fira in genom att kolla min senaste vlogg, kommentera, prenumerera på kanalen...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here