BloggerImage
Innanför den röda cirkeln i ljumsken så har jag en svullnad. Mest på den högra sidan som ni ser, men även litegrann på vänster. Jag upptäckte den för ungefär två veckor sedan. Jag kan inte svara på om jag haft den tidigare, aldrig tänkt på det. Googlar man på svullnader i ljumsken så kommer det i princip bara upp svullna lymfkörtlar. Och läser man om svullna lymfkörtlar så är det lymfkörtelcancer/lymfom som kommer fram. Kul. Jag blir ju nervös satan och livrädd. Hypokondrisk satan. Alltid när man googlar sina åkommor så tror man alltid det värsta. Eller jag ska jag väl säga. 
Denna lymfkörtel (eller vad det nu är?) känns ingenting alls. Tycker bara det är obehagligt att känna på det området. Men det är nog mest för att jag tror den är farlig. Jag har någon tanke om att det är nån sena, muskelfäste, muskel eller liknande som blivit svälld i och med idrottandet. Typ att det hänger ihop lite med min bitvis onda ländrygg. Just ländryggen tror jag är muskulära problem och den har ju blivit bättre. Men stundtals så har jag ju känt lite omkring ljumskar eller höftböjare. 
Symptomen för den här cancerformen är ju bland annat nattliga svettningar, och i höstas eller vintras så hade jag ju det under en period. Rejält. Lakanen var helt blöta vissa nätter. Även andra symptom har stämt in. Så jag är ju bitvis jävligt orolig. Nästan så att jag inte vågar kontakta sjukvården (hur fan man nu ens gör det?) för att jag inte vågar få domen. Usch. 
Jag tänker dock att jag inte borde kunna hålla på och träna så här pass som jag gör om det vore något allvarligt? Mitt allmäntillstånd är ju ändå mellan helt okej och bra. Men närmare bra mesta tiden. Kan ni känna era lymfkörtlar? Och är det ens en lymfkörtel? 
https://adamsteen.se/

4 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here