GlobalPositionSystem

Hejsan alla morgonpigga!
(Förmid)dagen till ära skall spenderas i Lugnetterrängen med en GPS i handen. Vi ska nämligen ha ytterligare ett GPS-äventyr för ett företag (igår var det Vägverket, idag vet jag ännu inte vilka det är). På eftermiddagen är det en svensexa/möhippa som vi ska ta hand om, kul kul!
Träningen idag då? -Jo det lutar åt att springa intervaller för att få upp farten en aning. Men vi får se hur benen känns, vill inte köra nära max med slitna ben.
Ni undrar säkerligen hur handleden känns med alla frågor i kommentarerna. Jag kan meddela att det tyvärr inte blivit bättre utav pillren jag äter, salvan jag smörjer och handledsskydet jag använder, men skam den som ger sig.
Nehe, skulle man ta sig upp till Lugnet då om man ska hinna upp till kl 08.00?! Förresten, jag ska inventera City Gross trädgårdsavdelning på lördag mellan 09:30 och 16:00. Ni är avundsjuka va?
https://adamsteen.se/
Previous articleFilm från Lugnet
Next articleJobb och slit.

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

3 COMMENTS

  1. Avundssjuk på att du får inventera ! Om jag är , Själva så skall vi ut och gnida sadel några timmar på Fredag & Söndag det skulle ju bli dåligt väder med solsken . Det är ju bättre på city gross där man får vara inomhus eller ?
    Ha de

  2. Det är alldeles sant ”anonym”, jag håller med! Fan vad trevligt att cykla i finvädret (om det nu blir det)! Jag kommer ju att vara på trädgårds-avdelningen vilken är utomhus, så även jag får hoppas på bra väder. Men söndag får jag iaf sikta in mig på en fin träningsdag 🙂 !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here