GlobalPositionSystem

Hejsan alla morgonpigga!
(Förmid)dagen till ära skall spenderas i Lugnetterrängen med en GPS i handen. Vi ska nämligen ha ytterligare ett GPS-äventyr för ett företag (igår var det Vägverket, idag vet jag ännu inte vilka det är). På eftermiddagen är det en svensexa/möhippa som vi ska ta hand om, kul kul!
Träningen idag då? -Jo det lutar åt att springa intervaller för att få upp farten en aning. Men vi får se hur benen känns, vill inte köra nära max med slitna ben.
Ni undrar säkerligen hur handleden känns med alla frågor i kommentarerna. Jag kan meddela att det tyvärr inte blivit bättre utav pillren jag äter, salvan jag smörjer och handledsskydet jag använder, men skam den som ger sig.
Nehe, skulle man ta sig upp till Lugnet då om man ska hinna upp till kl 08.00?! Förresten, jag ska inventera City Gross trädgårdsavdelning på lördag mellan 09:30 och 16:00. Ni är avundsjuka va?
https://adamsteen.se/
Previous articleFilm från Lugnet
Next articleJobb och slit.

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

3 COMMENTS

  1. Avundssjuk på att du får inventera ! Om jag är , Själva så skall vi ut och gnida sadel några timmar på Fredag & Söndag det skulle ju bli dåligt väder med solsken . Det är ju bättre på city gross där man får vara inomhus eller ?
    Ha de

  2. Det är alldeles sant ”anonym”, jag håller med! Fan vad trevligt att cykla i finvädret (om det nu blir det)! Jag kommer ju att vara på trädgårds-avdelningen vilken är utomhus, så även jag får hoppas på bra väder. Men söndag får jag iaf sikta in mig på en fin träningsdag 🙂 !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here