Jobb och slit.

Hejsan.
Nu är man återigen hemma efter en heldag uppe på Lugnets äventyr. Dagen började med ett ”vanligt” GPS-äventyr denna gång för en privatgymnasiumskola från Falun. Det gick smärtfritt och problemfritt, precis som vanligt 😉
Efter lunch var det dags för en svensexa för den duktige orienteraren Jimmy Birklin. Hans svensexa hos oss började med att han med hjälp av klättringsutrustning skulle fira sig ned från bergväggen bredvid underbacken (till hoppbackarna) på bromsplanen Lugnet. En ”nätt” liten vägg på cirka 60 meter, enligt uppgift var han tydligen höjdrädd, men efter första vändan sprang han glatt upp igen och firade ner sig en andra gång, medan hans orienteringskompisar stod på marken och kastade snöbollar på honom! Efter det så var det en vanlig femkamp inne i race- respekive golfroom, innehållandes dessa grenar: boxboll, basket (straffkast), STCC-simulator, segway och golf (target shooting).
Nu hade jag tänkt att springa en sväng, får hoppas att jag blir lite piggare bara, för just nu sitter jag i soffan halvsovandes.
Hörs vi inte mer idag så önskar jag alla en trevlig valborg!
Kolla utsikten så länge (och försök hålla ut tills jag skriver igen) :

https://adamsteen.se/
Previous articleGlobalPositionSystem
Next articleBensinstopp…

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here