GRATTIS ADAM STEEN 25 ÅR

…Tack så mycket, tack.
Ja som ni alla vet så fyller jag tjugofem år idag (svårt att undgå kanske, iaf med tanke på bloggposttiteln). Eller egentligen inte just nu, utan för att vara exakt klockan 23.57 inatt! Kan det vara så kul då? Njae, det får ni läsare över just 25 berätta för mig, hur det just känns, att i vissa ögon framstå som gubbe, eller halvgubbe!?
Jag kommer i alla fall fira dagen till ära med att jobba på Lugnets Äventyr med Falu Kommundagarna där kommunanställda kommer att få testa på några av våra olika ”övningar”, hoppas de kommer att ha kul, vilket jag tror att de kommer att ha. Som vanligt hos oss 🙂
https://adamsteen.se/
Previous articleFörsta styrkepasset
Next articleTrött

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here