GRATTIS ADAM STEEN 25 ÅR

…Tack så mycket, tack.
Ja som ni alla vet så fyller jag tjugofem år idag (svårt att undgå kanske, iaf med tanke på bloggposttiteln). Eller egentligen inte just nu, utan för att vara exakt klockan 23.57 inatt! Kan det vara så kul då? Njae, det får ni läsare över just 25 berätta för mig, hur det just känns, att i vissa ögon framstå som gubbe, eller halvgubbe!?
Jag kommer i alla fall fira dagen till ära med att jobba på Lugnets Äventyr med Falu Kommundagarna där kommunanställda kommer att få testa på några av våra olika ”övningar”, hoppas de kommer att ha kul, vilket jag tror att de kommer att ha. Som vanligt hos oss 🙂
https://adamsteen.se/
Previous articleFörsta styrkepasset
Next articleTrött

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

9 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here