Hamnade ur spår, men tillbaka igen(?)

Varenda jävla dag ska man utstå denna misär.

Tur att det är kul åtminstone!

Tjena!

I lördags var det en trevlig kväll på parken i Dala-Floda. Magiskt att få lyssna på bröderna Norén och då främst Gustaf. Jag fick även turen att byta några ord med Carl Norén:

Carl Norén och Adam Steen

Dessvärre blev det kanske lite väl trevligt på kvällen och in mot natten. Så illa att jag dagen efter var så förstörd att mitt planerade femtimmarspass utgick helt. Inte ofta det händer. Men ångesten jag upplevt under gårdagen och även idag är inte att leka med. Usch alltså. Sen det ofantligt bedrövliga vädret på det, samt att jag som vanligt är så seg att komma igång med saker, vilket gör att jag blir så sjukt stressad att jag hyperventilerar och nästan svimmar.

Jag fick i alla fall in ett pass i sommarstugan innan jag åkte mot Borlänge. Passet blev totalt tre timmar och 47,4 kilometer. Huvudakten var 2 h 10 min stakning på swenor 4 inne i Dala-Floda. Före och efter det blev det några minuter jogg i pjäxor till grusvägen och cirka 40 minuter klassisk åkning längs grusvägen. Jag körde även 10 impulser under stakdelen.

Efter träningen stressade jag ihop allt, åkte till Borlänge för att hämta upp Alfons och därefter direkt iväg på hans cykelträning. Här sprang jag och samlade in 50 minuter och 8,7 kilometer.

Jag har också betat av ett gluteus-styrkepass med maghjul mellan övningarna.

Imorgon väntar vilodag igen. Augusti börjar även då. Ångestens klor kryper allt djupare in i mig. Men jag hoppas det släpper inom kort! Jag släpper även en ny vlogg under morgondagen. Prenumerera på kanalen och handla i min webshop tack!

Kan även nämna att jag under juli månad slagit ett fint personligt rekord i antal steg. Äntligen över en miljon under en månads tid:

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here