37,7 kilometer löpning

Hallå där!

Det som tränades idag var tre timmar och 37,7 kilometer löpning här uppe vid sommarstugan i Dala-Floda. Jag fick sällskap av en bekant och släkting under den första halvan av passet. Den rundan var så bra så jag tog ett varv till, såhär såg det ut på kartan:

Jag snittade 4,52 min/km under första halvan och 4,41 under den andra. På fötterna hade jag mina Hoka Tecton x. Kroppen kändes bra, men jag började känna en oroväckande känsla i högervaden. Någon blandning av kramp och sträckning. Det bröt aldrig ut helt, även om det gjorde ont stundtals. Hoppas det ger med sig snabbt!

Ingen styrka idag, men jag passade på att köra 10 x 20 mångsteg under den sista timmen.

Nu ska jag kolla på min idol Gustaf Norén på parken i Dala-Floda! Ni kan ju passa på att kolla min senaste vlogg och prenumerera på kanalen!

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here