37,7 kilometer löpning

Hallå där!

Det som tränades idag var tre timmar och 37,7 kilometer löpning här uppe vid sommarstugan i Dala-Floda. Jag fick sällskap av en bekant och släkting under den första halvan av passet. Den rundan var så bra så jag tog ett varv till, såhär såg det ut på kartan:

Jag snittade 4,52 min/km under första halvan och 4,41 under den andra. På fötterna hade jag mina Hoka Tecton x. Kroppen kändes bra, men jag började känna en oroväckande känsla i högervaden. Någon blandning av kramp och sträckning. Det bröt aldrig ut helt, även om det gjorde ont stundtals. Hoppas det ger med sig snabbt!

Ingen styrka idag, men jag passade på att köra 10 x 20 mångsteg under den sista timmen.

Nu ska jag kolla på min idol Gustaf Norén på parken i Dala-Floda! Ni kan ju passa på att kolla min senaste vlogg och prenumerera på kanalen!

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here