Skate, klassiskt och fem nya timmar

Äntligen ”lite” regn under dagens pass..

Yo!

Idag har jag varit less igen. Kanske bättre att nämna den gången var decennium då jag inte är det. Men alltså, vad är det för fel på vädret?! Storm och spöregn dygnet runt!!

Men tränat, det har jag då gjort trots allt. Även om det åter satt långt inne. Dagens första del blev 3 h 40 min och 65 kilometer skate på mina Elpex-spjut. Jag passade på att köra fem impulser också och tur var väl det då jag började frysa om fingrarna när regnet slog ner som värst runt om mig. Usch!

Del två blev 1 h 20 min och 21,7 kilometer klassiskt på Elpex IV. Här slapp jag med nöd och näppe undan regnet. Dock blev såklart rullskidor + pjäxor pissblöta och skitiga. Kul liv.. Även här körde jag fem impulser, diagonalt.

Det är inte fullt lika kul som det ser ut på bilden.

Sista träningen för dagen blev ett TRX- + bålstyrkepass.

Nu drar jag mot sommarstugan igen och ser fram emot regn varenda dag under resterande del av detta skitår.

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here