Skate, klassiskt och fem nya timmar

Äntligen ”lite” regn under dagens pass..

Yo!

Idag har jag varit less igen. Kanske bättre att nämna den gången var decennium då jag inte är det. Men alltså, vad är det för fel på vädret?! Storm och spöregn dygnet runt!!

Men tränat, det har jag då gjort trots allt. Även om det åter satt långt inne. Dagens första del blev 3 h 40 min och 65 kilometer skate på mina Elpex-spjut. Jag passade på att köra fem impulser också och tur var väl det då jag började frysa om fingrarna när regnet slog ner som värst runt om mig. Usch!

Del två blev 1 h 20 min och 21,7 kilometer klassiskt på Elpex IV. Här slapp jag med nöd och näppe undan regnet. Dock blev såklart rullskidor + pjäxor pissblöta och skitiga. Kul liv.. Även här körde jag fem impulser, diagonalt.

Det är inte fullt lika kul som det ser ut på bilden.

Sista träningen för dagen blev ett TRX- + bålstyrkepass.

Nu drar jag mot sommarstugan igen och ser fram emot regn varenda dag under resterande del av detta skitår.

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here