Årets andra hundring

Jag och Per Sandström

Tjena!

Har ni sett veckans vlogg? Verkar inte riktigt så. Kommentera gärna också, prenumerera om ni missat det och kolla in min shop med merch! Tack!

Idag fick jag trevligt sällskap på stora delen av mitt pass i form av Per Sandström från Ed. Hans fru kontaktade mig för en tid sedan och ville ge bort en present i form av att få träna med mig. Kul initiativ och trevligt med sällskap! Ett tips till andra också!

Dagens rutt

Vändan gick som ni ser ovan via: Ornäs – Aspeboda – Falun – ett varv runt rullskidbanan på Lugnet – Stångtjärn – Borlänge. När vi var tillbaka till Borlänge skiljdes jag och Per åt. Min tur fortsatte då ytterligare en bit ut till Pusselbo och tillbaka för att få ihop årets andra 100 km stakning. Idag på Elpex 4.

Kände mig pigg under i princip hela passet. Kanske tack vare sportdryck i bältet. Under den sista delen av passet lade jag in tio impulser. Det hela slutade på 5 h 30 min och 100,6 kilometer.

Som avslutning på denna dag blev det maxstyrka. Nu mår jag som jag förtjänar!

Related Articles

40 ÅR + NY CYKEL på ingång!

Idag den 28:e maj när denna vlogg släpps för alla så fyller jag 40 år, fy fan! Skicka ett litet swish-stöd som plåster på...

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here