Årets andra hundring

Jag och Per Sandström

Tjena!

Har ni sett veckans vlogg? Verkar inte riktigt så. Kommentera gärna också, prenumerera om ni missat det och kolla in min shop med merch! Tack!

Idag fick jag trevligt sällskap på stora delen av mitt pass i form av Per Sandström från Ed. Hans fru kontaktade mig för en tid sedan och ville ge bort en present i form av att få träna med mig. Kul initiativ och trevligt med sällskap! Ett tips till andra också!

Dagens rutt

Vändan gick som ni ser ovan via: Ornäs – Aspeboda – Falun – ett varv runt rullskidbanan på Lugnet – Stångtjärn – Borlänge. När vi var tillbaka till Borlänge skiljdes jag och Per åt. Min tur fortsatte då ytterligare en bit ut till Pusselbo och tillbaka för att få ihop årets andra 100 km stakning. Idag på Elpex 4.

Kände mig pigg under i princip hela passet. Kanske tack vare sportdryck i bältet. Under den sista delen av passet lade jag in tio impulser. Det hela slutade på 5 h 30 min och 100,6 kilometer.

Som avslutning på denna dag blev det maxstyrka. Nu mår jag som jag förtjänar!

Related Articles

”Inget kan stoppa mig från mina 20 h-veckor!” #Brödrakampen

  Här har ni veckans dårskaper samlade på film. Har jag äntligen lyckats implementera min nya plan för träning? Eller kör jag på i samma...

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here