Över fem timmar och ny vlogg!

Löpning som första del idag

Tjenare!

Jodå, nog lyckades jag trycka in dryga fem timmars träning även idag. Sällskap hade jag hela tiden dessutom!

Del ett för dagen var en löptur med Kristian och Marina, grannar här i stugan och släktingar på långt håll. Löpningen blev en fin runda över Sången – Ljusbodarna – Björnberget – grusväg hem sista sju i 4,16-snitt. Totalt blev löpningen 2 h 30 min och 27,9 kilometer. Jag sprang i drömskon Hoka Tecton X.

Stakning som del två

Efter löpningen så fick jag sällskap av min bror på nästa del i träningen. Här blev det återigen ett pass som började och slutade med cirka 3-4 minuter jogg, samt 15-20 minuter klassisk åkning på grusväg. Huvudaktiviteten för denna del blev stakning (Swenor 4) i 1 h 52 min och 33 km. Under denna stakdel så körde vi tre attacker på Strava-segment:

Segment 1

Segment 2

Segment 3

Jone drog som en dåre, jag låg i rygg på alla (skulle aldrig prata osanning om en sådan sak), med maxinsats. Tråkigt nog tyckte Strava annorlunda och lät honom få bättre tid än mig på två av tre. Nåväl, så kan det vara.

 

Denna del av passet blev totalt 2 h 35 min och 43,4 kilometer. Lastade således in 5 h 35 min och 71,3 kilometer idag!

Nu ligger även den senaste vloggen uppe till beskådan:

Glöm inte att prenumerera på kanalen, gilla videon, kommentera och dela gärna. Tack för att ni tittar!
_____
Följ mig gärna på mina bloggar:

https://adamsteen.se

https://www.addesteek.se

 

Youtube

Instagram

Facebook

Twitter

Strava

Spreadshop

Hojta till om du har tips på jobb eller någon lämplig utbildning till mig, eller om du behöver hjälp med träningsupplägg/teknikträning på skidor/rullskidor, eller vill ingå någon annan form av samarbete:

Mail: [email protected]

Mobil: +46 76 166 49 97

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here