Över fem timmar och ny vlogg!

Löpning som första del idag

Tjenare!

Jodå, nog lyckades jag trycka in dryga fem timmars träning även idag. Sällskap hade jag hela tiden dessutom!

Del ett för dagen var en löptur med Kristian och Marina, grannar här i stugan och släktingar på långt håll. Löpningen blev en fin runda över Sången – Ljusbodarna – Björnberget – grusväg hem sista sju i 4,16-snitt. Totalt blev löpningen 2 h 30 min och 27,9 kilometer. Jag sprang i drömskon Hoka Tecton X.

Stakning som del två

Efter löpningen så fick jag sällskap av min bror på nästa del i träningen. Här blev det återigen ett pass som började och slutade med cirka 3-4 minuter jogg, samt 15-20 minuter klassisk åkning på grusväg. Huvudaktiviteten för denna del blev stakning (Swenor 4) i 1 h 52 min och 33 km. Under denna stakdel så körde vi tre attacker på Strava-segment:

Segment 1

Segment 2

Segment 3

Jone drog som en dåre, jag låg i rygg på alla (skulle aldrig prata osanning om en sådan sak), med maxinsats. Tråkigt nog tyckte Strava annorlunda och lät honom få bättre tid än mig på två av tre. Nåväl, så kan det vara.

 

Denna del av passet blev totalt 2 h 35 min och 43,4 kilometer. Lastade således in 5 h 35 min och 71,3 kilometer idag!

Nu ligger även den senaste vloggen uppe till beskådan:

Glöm inte att prenumerera på kanalen, gilla videon, kommentera och dela gärna. Tack för att ni tittar!
_____
Följ mig gärna på mina bloggar:

https://adamsteen.se

https://www.addesteek.se

 

Youtube

Instagram

Facebook

Twitter

Strava

Spreadshop

Hojta till om du har tips på jobb eller någon lämplig utbildning till mig, eller om du behöver hjälp med träningsupplägg/teknikträning på skidor/rullskidor, eller vill ingå någon annan form av samarbete:

Mail: [email protected]

Mobil: +46 76 166 49 97

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here