Ett lite längre pass med några hårdare drag

Tjenare!

Idag har jag lyckats träna ihop närmare fem timmar igen. Inget regn under hela passet, men givetvis dödens vind som till största del var emot mig.

För att slippa använda bilen så började och avslutade jag dagens pass med 3-4 minuter jogg i pjäxorna, från stugan upp till grusvägen som går in till Dala-Floda. Längs grusvägen så blev det 15-20 minuter dit och hem och där körde jag klassisk teknik.

Inne i Dala-Floda så stakade jag mig runt två varv på ”min bana” där jag i princip kör all asfalt som finns där. Under stakningen som landade på 3 h 50 min och 67 kilometer så körde jag ett gäng fartökningar på 1-3 minuter i några försök att plocka hem tre olika Strava-segment. Lyckades ta ett, bli delad med min bror på ett och fick stryk med en sekund på det tredje. Jag åkte på Swenor 4, han på sina Fischer, så mina rullar nog lättare.. Fick i alla fall ihop cirka 15 minuter i hårdare tempo och även tio stycken impulser.

Hela kalaset landade på 4 h 35 minuter och 77,5 kilometer. Efter detta så körde jag igenom det ena av mina gluteus-pass och nu så har det börjat spöregna igen, tur att det äntligen är vilodag imorgon!

Related Articles

Träningsårets första Vasalopp – Fan vad fel jag hade!

  - Äntligen en vecka med rejäla pass och med en volym på över 20 timmar. Det är man inte bortskämd med! - Fin cykeltur med...

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here