Hifiexperience

Tjenare mina kära läsare.

Här kommer ett litet inlägg kring ljud och bild. För jag tror väl att de flesta vet att det är viktigt med just ljud och bild?! Något man kanske inte alltid lägger märke till, exempelvis om man kollar filmer, då följer man ju med i utvecklingen och märker liksom inte att ljud och bild sakta blir bättre. Men kollar man tillbaka på lite äldre filmer så märks det ju hur mycket bättre nya filmer är. Det har nästan gått så långt att jag inte vill kolla på gamla filmer, då jag upplever kvaliteten så dåligt. Min gräns går någonstans vid år 2000.

På andra ställen där ljud och bild är viktigt så finns ju konserter och spelningar. Det vore ju en mardröm att komma på en konsert med favoritartisten och uppleva ett ljud, samt bilder som håller låg kvalitet. Detsamma gäller ju vid olika tal eller föreläsningar, det viktiga försvinner ju liksom i dålig kvalitet.

Hos Hifiexperience.se så hittar du ett uppsjö av olika helt fantastiska och grymma högtalare. Här finns garanterat något för alla.

För mig så är det viktigt när jag kollar film att både ha bra ljud, det kan du hitta hos Hifiexperience. För saknas detta så blir upplevelsen av filmen mycket sämre och helhetsintrycket av exempelvis en film blir dåligt, trots att handlingen kanske är bra egentligen. 
https://adamsteen.se/

Related Articles

Tisdagströskel + egentid

Hej! Ni kan väl inte ha missat min senaste vlogg? Har ni det så är det hög tid att gå in och kolla! Nu kanske ni...

Producentansvar: En Nyckel till Hållbarhet

Hej kära bloggvänner. Producentansvar är ett viktigt verktyg i vår strävan efter en mer hållbar framtid. Det handlar om att tillverkarna bär ansvaret för hela...

ICA-Loppet 2024

Här kommer en vlogg med bland annat löptävlingen ICA-loppet, träning med min bror Jonatan, inslag av Alfons, häng i sommarstugan och MYCKET MER! _____ Bli medlem i...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here