Oplanerad vila är också vila

Grabbhäng i dagarna två
De flesta försöker väl träna in det nya träningsåret, få in lite timmar och hela den biten. Undertecknad gör tvärtom och vilar idag igen. Tanken var att träna löpbandsintervaller innan Amanda började jobbet vid klockan 09,30, men jag har sovit så dåligt inatt att jag valde att skippa det hela och ta en till vilodag. Egentligen skjuter jag bara upp planen en dag, det är inte hela världen. Passet hade nog inte gett så mycket ändå med känslan i kroppen. Istället har vi varit på en nio kilometer lång promenad där jag hann med två ärenden:
– Köpt en ny adapter som sitter mellan datorn och HDMI-sladden till TV:n, den tidigare hade gått sönder efter lång och trogen tjänst.
– Hämtat ut ett par nya fritidsbyxor (bilden ovan). Riktigt sköna, grym kvalité och löjligt lågt pris! Mina föregående byxor var från märket ”bergsvargen” och har varit med mig på plantsättning åren 2010-2014, de är mer eller mindre helt slut, så det var dags för ett par nya! Dessa kommer jag använda väldigt ofta tänker jag, både i vardagen och till enklare arbeten hemma på gården.
Nu ska jag umgås mer med min kära Alfons!
https://adamsteen.se/
Previous articleHifiexperience
Next articleTävlingssäsongen 2017-2018

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here