Hund till salu

När jag och Alfons kom hem igår eftermiddag så möttes vi av den vackra synen ovan. Vanligen brukar vi låta Boris vara i sin hundhage när vi åker iväg, igår tänkte jag låta honom vara ensam i huset. Det var en dum idé. Där och då var Boris billig och till salu.. Men jag höll modet uppe, tog tag i det hela och sydde ihop den kudden Boris hade massakerat:

Syns inte så mycket efteråt. Jag brukar sy ihop vissa saker för hand faktiskt. Det brukar kanske inte alltid bli snyggt, men det blir helt.. Jag kanske borde leta efter hundbäddar åt honom. Jag har tidigare köpt in en del hundleksaker, godis och annat på Dashingdogs.se, så där borde det nog finnas.

Det blev ändå en bra dag igår. Vi gick totalt tio kilometer först. Sedan köpte vi en ny hjälm till Alfons, då den gamla satt lite dåligt. Jag köpte även ett skärp så att han slipper tappa sina byxor hela tiden (deff som han är). Vi cyklade även en liten extrasväng över Södra Backa, där hälsade vi på mitt gamla jobb Bygging Uddemann, där jag jobbade hela sommaren 2015. Kul! 
Nu ska jag strax ge mig ut på stakintervaller!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

2 COMMENTS

  1. Jäkla byracka!

    Men du det var imponerande att du Inte gjore hundfäll av hunden och att du löste problemet så händig med nål o tråd istället! Keep it up / El chapo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here