Hund till salu

När jag och Alfons kom hem igår eftermiddag så möttes vi av den vackra synen ovan. Vanligen brukar vi låta Boris vara i sin hundhage när vi åker iväg, igår tänkte jag låta honom vara ensam i huset. Det var en dum idé. Där och då var Boris billig och till salu.. Men jag höll modet uppe, tog tag i det hela och sydde ihop den kudden Boris hade massakerat:

Syns inte så mycket efteråt. Jag brukar sy ihop vissa saker för hand faktiskt. Det brukar kanske inte alltid bli snyggt, men det blir helt.. Jag kanske borde leta efter hundbäddar åt honom. Jag har tidigare köpt in en del hundleksaker, godis och annat på Dashingdogs.se, så där borde det nog finnas.

Det blev ändå en bra dag igår. Vi gick totalt tio kilometer först. Sedan köpte vi en ny hjälm till Alfons, då den gamla satt lite dåligt. Jag köpte även ett skärp så att han slipper tappa sina byxor hela tiden (deff som han är). Vi cyklade även en liten extrasväng över Södra Backa, där hälsade vi på mitt gamla jobb Bygging Uddemann, där jag jobbade hela sommaren 2015. Kul! 
Nu ska jag strax ge mig ut på stakintervaller!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Trösthandlar och springer ett MARATON!

Till följd av det ständigt katastrofala väderläget här i Svea rike så har jag blivit tvungen att dra till med en rejäl psykbeställning för att jag...

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

2 COMMENTS

  1. Jäkla byracka!

    Men du det var imponerande att du Inte gjore hundfäll av hunden och att du löste problemet så händig med nål o tråd istället! Keep it up / El chapo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here