Träning, pulsvarning, börsen

Hittade en bild på orsasajten.se, (fotot är taget av Jörgen Wåger) från fredagens Orsakajt’n. Detta är om jag minns rätt efter cirka 6,5 kilometer och ungefär hit hade det känts okej. Sedan började raset. Men som jag misstänker är det min period på cirka fyra veckor där jag varit sjuk från och till som gjorde att jag helt enkelt inte orkade. Dumt att gräva ner mig i det mer. Bättre att blicka framåt nu. 
_____
Jag sover varje natt med min Apple Watch på armen. Det för att jag vill registrera sömn och puls. Jag tycker de två värdena stämmer rätt bra faktiskt. Pulsen fungerar bra i vila, men i aktivitet är den riktigt dålig. Inatt så var det första gången sedan den 25:e maj som jag fick ”varningar om låg puls”, klockan varnar när pulsen varit under 40 slag/minut i över 10 minuter. I natt fick jag sju varningar och jag ser det som något bra. I vintras så hade jag cirka 5-12 varningar varje natt, sedan har det varit sämre med den varan. Så nu kanske kroppen är mer mottaglig för träning igen, jag hoppas det i alla fall. 
_____
Idag har jag en fin och härlig träningsvärk i kroppen sedan gårdagens styrkepass. Jag tror den där nya TRX-övningen tog riktigt fint i magen också, härligt! Jag tänker att den kan hjälpa till att få bra tryck och timing i stakningen också. 
Jag har tränat sju dagar i rad, så idag blir det en vilodag. Men det är ändå saker att beta av såsom: handling, köpa en hjälm och skärp till Alfons, samt hämta paket åt Amanda. Så nog får jag dagen att gå i alla fall! 
_____
Det är volatilt och osäkert på börsen nu. Själv sitter jag ändå inte på någon krigskassa, utan de små fioler som kommer in går åt till att betala av mitt värdepapperslån. Jag har varit inne på dumma tankar som att sälja av allt och låta pengarna sitta på sparkonto tills vi når botten. Som tur är har jag insett att det är en dum idé, jag kommer sitta kvar oavsett vad som händer. Jag tror att denna osäkerhet och konjunkturoro kommer vara bortglömd inom något år, så får jag bara beta av lånet och sedan fortsätta handla aktier så tror jag att det på sikt blir bra och fina köptillfället. Jag försöker oftast handla stora bolag som delar ut pengar, det ska ändå mycket till innan de bolagen sänker utdelningen, även om det givetvis är möjligt. 
Fortsatt är Swedbank mitt största innehav, följt av: Investor, Castellum, Industrivärden, Amazon, Johnson & Johnson, Latour och kinnevik. 
https://adamsteen.se/
Previous articleStyrkepass och spurter
Next articleHund till salu

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here