I Kina med Marvan och helgens planer

BloggerImage
Äh, det är väl ingenting att skryta om, men jag brukar dra till Kina ibland. Här hänger jag på kinesiska muren med Martin Eriksson. Augusti 2015. En vanlig dag i mitt liv bara. 
God fredag lurkar. 
Jag står ute på skolgården som rastvakt och fryser arslet av mig. Det är ju snudd på minusgrader och är det inte det så regnar det. Sveriges väder borde ju erhålla någon form av pris. Sjukt att folk vill komma hit och att man själv vill bo kvar. Jag är ju barnsligt förtjust i sol och barüber. Så det här eländet är ju allt annat än önskvärt. 
Nu har vi i alla fall fredag och helgen vankas. Jag har dessutom bara fyra träningstimmar kvar att plåga mig igenom denna veckan. Det ska ju även en lat kille som jag klara av. Hoppas bara att det blir lite varmare väder under helgen så att jag kan få lufta av cykeln igen. Eller ja, bara det är uppehåll så får jag vara nöjd. Hör gärna av er om ni vill träna något med mig. Jag är ju trots allt snäll. Eller som många säger/sagt: ”jag blev förvånad när jag träffade dig i verkligheten, du är inte alls som på bloggen!”. Nej, grattis, klart jag inte är det. Här driver jag ju hejvilt, blandar fiktion och verklighet, samt skriver av mig högt och lågt. Många fattar ju det, medan vissa tar det personligt och hatar mig för det. Sådant är ändå rätt skoj. 
Nej hörni, nog om mig, nu ska jag ner och ha idrott!
https://adamsteen.se/

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

2 COMMENTS

  1. Du kanske skulle vilja göra som jag ska göra…

    Mallis en vecka på tisdag.

    Sen Kina en vecka i augusti för 10:e gången, ska iof sig jobba och kanske inte tycker det är lika roligt som du…

    KÖR HÅRT!

    "W"

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here