Imorgon smäller det!

Hej. Ja, jag hoppas att mina ben är två rejäla ”smällare” på morgondagens Grönklittsjakt. Skulle nu inte fallet vara så, så är ju inte det hela världen. Dels så är det ju inte världens viktigaste tävling och dels så kan jag kliva in med noll förväntningar. Det enda jag behöver fokusera på är att köra så fort jag kan göra för dagen på 15 kilometer skate. Dagen efter (söndag, den 10:e april) är det jaktstart baserat på lördagens resultat. Ni ska inte behöva oroa er för ett Älvdals-utbrott, då jag (vad det verkar) fått ”lite” mer distans på skidåkningen sen i december. 
Idag ska jag förbereda materialet inför morgondagens tävling och jag ska även träna ett lugnt skidpass på cirka timmen. Egentligen så skulle jag ta tag i livet runt omkring skidåkningen med (det tål att upprepas), jag måste få tag i ett 50%-jobb eller liknande för att få detta att gå runt. Jag är lat, jag vet och det händer tyvärr inte alltför mycket för mig under mina lediga dagar. Dessa två bitar är saker jag ligger sömnlös för flertalet nätter i veckan. Dels att jag är ”för lat(?)” och också att jag inte kommer klara av ekonomin om inte något drastiskt händer (som ett jobb som sagt) inom kort!
Ja, ja. Det är ”bara” att fokusera, vara målmedveten och bita ihop!
Vad ska ni göra idag?
https://adamsteen.se/

Related Articles

Jobbigt på löpband + Alfons cykelträning

Tjena! Missa inte veckans vlogg som sedan igår kväll är ute för medlemmar. Nu har jag gjort färdigt träningen inför morgondagens vilodag. Jag började med löpbands-intervaller uppför...

Lagom löptur i regnet, med Alfons på cykel

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar! In och stöd mig genom att bli medlem (29 kronor per månad), eller vänta till tisdag...

Två korta intervallpass

Tjena! En aning trött idag, sedan gårdagens tämligen massiva cykelpass. Men jag ville ändå prova att köra lite halvhårt idag och inte så länge/långt. Jag började...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here