Imorgon smäller det!

Hej. Ja, jag hoppas att mina ben är två rejäla ”smällare” på morgondagens Grönklittsjakt. Skulle nu inte fallet vara så, så är ju inte det hela världen. Dels så är det ju inte världens viktigaste tävling och dels så kan jag kliva in med noll förväntningar. Det enda jag behöver fokusera på är att köra så fort jag kan göra för dagen på 15 kilometer skate. Dagen efter (söndag, den 10:e april) är det jaktstart baserat på lördagens resultat. Ni ska inte behöva oroa er för ett Älvdals-utbrott, då jag (vad det verkar) fått ”lite” mer distans på skidåkningen sen i december. 
Idag ska jag förbereda materialet inför morgondagens tävling och jag ska även träna ett lugnt skidpass på cirka timmen. Egentligen så skulle jag ta tag i livet runt omkring skidåkningen med (det tål att upprepas), jag måste få tag i ett 50%-jobb eller liknande för att få detta att gå runt. Jag är lat, jag vet och det händer tyvärr inte alltför mycket för mig under mina lediga dagar. Dessa två bitar är saker jag ligger sömnlös för flertalet nätter i veckan. Dels att jag är ”för lat(?)” och också att jag inte kommer klara av ekonomin om inte något drastiskt händer (som ett jobb som sagt) inom kort!
Ja, ja. Det är ”bara” att fokusera, vara målmedveten och bita ihop!
Vad ska ni göra idag?
https://adamsteen.se/

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here