Inte ens fem mil

Fick i alla fall använda ett par av alla mina Oakley idag!

Tjena!

Har ni kollat min senaste vlogg?!

Fan så dåligt det går med sömnen då. 4, 5 och 6 timmar de tre senaste nätterna. Är som en zombie av förklarliga skäl. Men det hindrar ju inte dåren i mig att dra ut på träning. Det bästa hade nog varit att lagt sig direkt efter jobbet. Nu är jag pigg igen och samma visa lär vänta om och om igen.. Höjden av galenskap ni vet..

Jag tränade i alla fall idag, 3 h 05 min och 49,3 kilometer stakning på mina swenor 4. Åkte omkring här i Borlänge, bland annat i Skräddarbacken och förbi Torsång, Ornäs och Dalsjö. 10 impulser slängde jag in under den sista timmen. Det gick sakta, kändes inte så bra och det var sjukt tråkigt. En vanlig dag helt enkelt!

Körde även gluteus-styrka och maghjul därefter. Eller ska jag vara ärlig har jag inte börjat med den än, men snart så..

Related Articles

Vad fan är det som händer?! Hur är det möjligt ens?!

Här har ni veckans vlogg! Som vanligt, gilla videon, dela den, kommentera gärna och prenumerera på kanalen! _____   Följ mig gärna på mina bloggar: https://adamsteen.se https://www.addesteek.se   Youtube Instagram Facebook Twitter Strava Spreadshop Fello Hojta till om...

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here