Inte ens fem mil

Fick i alla fall använda ett par av alla mina Oakley idag!

Tjena!

Har ni kollat min senaste vlogg?!

Fan så dåligt det går med sömnen då. 4, 5 och 6 timmar de tre senaste nätterna. Är som en zombie av förklarliga skäl. Men det hindrar ju inte dåren i mig att dra ut på träning. Det bästa hade nog varit att lagt sig direkt efter jobbet. Nu är jag pigg igen och samma visa lär vänta om och om igen.. Höjden av galenskap ni vet..

Jag tränade i alla fall idag, 3 h 05 min och 49,3 kilometer stakning på mina swenor 4. Åkte omkring här i Borlänge, bland annat i Skräddarbacken och förbi Torsång, Ornäs och Dalsjö. 10 impulser slängde jag in under den sista timmen. Det gick sakta, kändes inte så bra och det var sjukt tråkigt. En vanlig dag helt enkelt!

Körde även gluteus-styrka och maghjul därefter. Eller ska jag vara ärlig har jag inte börjat med den än, men snart så..

Related Articles

800 TIMMAR i år igen – ”HAN HAR DET!”

  Efter en rejäl massa slit kunde jag så till sista kamma in 800 träningstimmar för andra året i rad! Fy fan! Följ med på de...

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here