I alla fall över fem mil

Jodå, det regnade konstant så också idag

Photoshopade in solen

Tjena!

Under gårdagens pass så ven mina skidor värre än ”hesa-Fredrik”, så direkt efter passet bytte jag lager på ett hjul. Passade även på att byta ut lagren på ett hjul vardera av de två ytterligare paren med 4:or. Ogillar starkt oljud! Idag åkte jag på samma par skidor som igår, mina swenor 4 och nu lät dom inte nämnvärt tack och lov!

Idag lyckades jag ta mig över skamgränsen om 50 km på tre timmar och tickade in på 51,6 kilometer. Det blev en runda över bland annat Torsång, Aspeboda och Smedsbo. Kändes aningen bättre än igår! I mitten av passet betade jag av tio stycken impulser.

Efter träningen blev det sedvanligt styrka och denna dag maxstyrka.

Nya tag imorgon!

Related Articles

Nu är det FÄRDIGJOBBAT!

Ja, hörni. Nu jävlar är det färdigjobbat! Men inte fan hjälper det när vädret ständigt sätter käppar i hjulen för min bränna och mitt...

Sprungit intervaller med Falu BS bandy

Tjena! Det finns en vlogg för medlemmar ute nu, släpps för resten imorgon klockan 16:30. För en tid sedan blev jag kontaktad av en bekant om...

På rull runt Runn

Tjena! Jodå, jag kom ut sist av alla idag igen. Men jag kom åtminstone ut på träning, det är inte alla som gjorde det! Det jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here