I alla fall över fem mil

Jodå, det regnade konstant så också idag

Photoshopade in solen

Tjena!

Under gårdagens pass så ven mina skidor värre än ”hesa-Fredrik”, så direkt efter passet bytte jag lager på ett hjul. Passade även på att byta ut lagren på ett hjul vardera av de två ytterligare paren med 4:or. Ogillar starkt oljud! Idag åkte jag på samma par skidor som igår, mina swenor 4 och nu lät dom inte nämnvärt tack och lov!

Idag lyckades jag ta mig över skamgränsen om 50 km på tre timmar och tickade in på 51,6 kilometer. Det blev en runda över bland annat Torsång, Aspeboda och Smedsbo. Kändes aningen bättre än igår! I mitten av passet betade jag av tio stycken impulser.

Efter träningen blev det sedvanligt styrka och denna dag maxstyrka.

Nya tag imorgon!

Related Articles

Team psyk™ åker Vasaloppet (en vecka för tidigt?!)

Det årliga passet längs Vasaloppsspåret avklarat, nu är det bara det jobbiga kvar... _____ Bli medlem i kanalen för att få åtkomst till flera förmåner: https://www.youtube.com/channel/UCn98udtjJg4gK3G4ZXo5X3Q/join  _____ Stöd gärna...

Löpband / Skierg / Explo

Hej! Då jag har Alfons hos mig fick jag anpassa träningen därefter. Jag körde en tvådelad konditionsvariant idag. Först blev det löpband i 30 minuter utan...

Skate och Vasalopps-frågorna

Tjena! Har betat av veckans sista pass idag. Var inte alltför sliten efter gårdagens tur längs Vasaloppets bansträckning. Enligt planen så körde jag två timmar skate...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here