I alla fall över fem mil

Jodå, det regnade konstant så också idag

Photoshopade in solen

Tjena!

Under gårdagens pass så ven mina skidor värre än ”hesa-Fredrik”, så direkt efter passet bytte jag lager på ett hjul. Passade även på att byta ut lagren på ett hjul vardera av de två ytterligare paren med 4:or. Ogillar starkt oljud! Idag åkte jag på samma par skidor som igår, mina swenor 4 och nu lät dom inte nämnvärt tack och lov!

Idag lyckades jag ta mig över skamgränsen om 50 km på tre timmar och tickade in på 51,6 kilometer. Det blev en runda över bland annat Torsång, Aspeboda och Smedsbo. Kändes aningen bättre än igår! I mitten av passet betade jag av tio stycken impulser.

Efter träningen blev det sedvanligt styrka och denna dag maxstyrka.

Nya tag imorgon!

Related Articles

Kort skate och löp – stress

Tjena! Idag har det gått i ett. Stressat som en dåre och återigen sovit alldeles för dåligt. Det håller inte riktigt att sova 4-6 timmar...

Trettiomila-vecka, check

Hej alla vänner och ovänner! Det är nästan så man drömmer med tanke på vädret som varit. Varmt och soligt i flera dagar. Helt sjukt...

Två pass idag!

Tjena! Det sköna vädret fortsätter! Drömmen att enbart träna i shorts på dagens båda träningspass! Dagens första träning blev löpning. Jag sprang upp till Mellsta för...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here