Intervaller idag

Tjo!
Idag är det alltså intervalldags igen. Planen är att köra 10″-20″-intervaller, att det ska kännas bra och framförallt att bli trött.
Efter träningen och lunchen som jag ska äta på Dala Wärdshus så ska jag jobba. Jag har nämligen fått den ärorika uppgiften att skotta bort snön utanför Lugnets Äventyrs lappkåta som står vid Lugnets skidstadion, meningen är att jag ska ha gjort klart det innan jobbet på sportbytet. Snön skulle tydligen bort inför morgondagen då de skulle ha ett middagsevent  där, tråkigt nog får inte jag jobba. Men jag får ju rätt mycket jobb ändå, jag har ju öppet hela åtta timmar i veckan i sportbytet…
Vad har jag annars för planer idag då tro?
  • Planera inför söndagens tävling; Norrbärke Ski Marathon. Skidor, valla, material i övrigt, drickalangning, och så vidare.

  • Få mer information om hur man driver ett eget företag. Allt från bokföring, till fakturering, till allt annat administrativt arbete. Detta är en punkt som jag försöker ”fippla” med lite varje dag. 

  •  Kolla på eventuella möjligheter till försörjning. Det går ju inte att harva runt på 2 000 – 4 000 kronor i månaden, jag måste ha ett vettigt jobb, eller åtminstone få någon form av ALFA-kassa eller liknande. Fast då kanske man inte får ha en egen firma? Skulle jag få ALFA-kassa, så skulle jag ju tjäna bra mycket mer på det, än att slita som ett djur i två-tre timmar någon gång ibland för 100 kronor timmen. Men man vill ju inte heller vara någon bidragstagande ”sosse”, det är ju lite avvägningar man får göra. Hur som helst så är det svårt att som skidåkare klara sig då man inte riktigt är i Sverigeeliten. Hur försörjer ni läsare er, ni som satsar på en idrott och inte jobbar 100%?  
https://adamsteen.se/
Previous articleFlyter med
Next articleFavorit i repris?

Related Articles

En ”snabb” + en långsam – imorgon är det över

Hej! Nu är det bara timmar kvar tills livet känns över. 40 år. Jag vill inte vara så gammal. Fy fan. Vad har jag lyckats uträtta...

Löpintervaller i stormen

Tjena! Nu finns en ny vlogg ute för medlemmar på min kanal. Har du inte råd med 29 kronor per månad så får du vänta...

Staken runt Runn och Vikasjön

Tjena! Veckans bedrövligt låga sömnmängd gjorde sig rejält påmind idag. Jag struntade i att ställa något larm, sedan sov jag och som jag sov. Skäms...

4 COMMENTS

  1. Hej Martin, är hemma åkare i NSM o vet att spårläggarna har packat sträckningen ett flertalgånger. Har pratat med ansvariga o de säger att det kommer bli en hård bädd. Det kan bli lite mjukt på de ställen där de får lägga i snö men det är inga längre sträckor. Var själv med i gränges inte roligt!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here