Intervju med falu Kuriren

Intervjun med Dalarnas tidningar var alltså det ”hemliga” mötet igår, intervjun finns att läsa i dagens tidning i sportdelen. Vilket gör att vårat team: Falun XC Ski Team får mera publicitet, vilket känns bra! Tyvärr har det inte kommit ut på internet ännu, vilket jag hoppas att det snart ska göra. Så fort det gör så länkar jag härifrån!
Jag vilar alltså idag vilket känns skönt, har lite träningsvärk från föregående dagars träning. Har precis varit och ätit ett lättare julbord som jag fått av mina sponsorer Dala Wärdshus, denna gång på rådhuskällaren (vilka har samma ägare som jungfrurondellen där jag vanligtvis äter).
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/
Previous articleStakning!
Next articleSprintpass

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here