Intervju med falu Kuriren

Intervjun med Dalarnas tidningar var alltså det ”hemliga” mötet igår, intervjun finns att läsa i dagens tidning i sportdelen. Vilket gör att vårat team: Falun XC Ski Team får mera publicitet, vilket känns bra! Tyvärr har det inte kommit ut på internet ännu, vilket jag hoppas att det snart ska göra. Så fort det gör så länkar jag härifrån!
Jag vilar alltså idag vilket känns skönt, har lite träningsvärk från föregående dagars träning. Har precis varit och ätit ett lättare julbord som jag fått av mina sponsorer Dala Wärdshus, denna gång på rådhuskällaren (vilka har samma ägare som jungfrurondellen där jag vanligtvis äter).
Vi hörs senare!
https://adamsteen.se/
Previous articleStakning!
Next articleSprintpass

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here