Jag lever.

Ja det gör jag, men mitt internet har ju desvärre varit dött under helgen. Nu har jag dock lyckats fått igång det igen efter mycket om och men.

Vallningen i lördags gick bra men det var slitigt att valla så pass många par, jag stod för fästvallningen och vi lade på blå special varvat med violett special, från Holmenkol.

Igår så langade jag och pappa dricka åt Falun-Borlänge SK efter stationen Hökberg med 18 kilometer till mål. Där såg Daniel Tynell riktigt stark ut och det kändes redan där att det skulle gå vägen för denne starke Grycksbo-kille, riktigt kul! Grattis Daniel! Min bror Jonatan åkte bra också då han åkte in på en 96:e plats.

Idag har jag varit på akupunktur, där var området runt nålarna mer rödfärgat vilket enligt honom tydde på att jag har/har haft en infektion i kroppen. Det kan förklara det usla resultatet i skatevasan, för är inte kroppen på topp så går det fort att tappa mycket tid på åkarna i täten. Så jag vilar idag igen, vilket blir att jag vilar tredje dagen i rad, förhoppningsvis går det bra att träna imorgon igen.

Nu strax ska jag upp på ett möte på lugnet om viking line cup, senare i veckan drar jag eventuellt till Göteborg (torsdag till fredag) för ytterligare möten.

https://adamsteen.se/
Previous articleValla i Mora
Next articlePlan inför femmilen

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here