Jobb idag

Hejsan.
Glömde skriva i förra inlägget att jag och Robert Österling ska jobba ihop på ett event idag. Det blir ett 5-kampsevent med 17 personer som vi ska ta hand om. Tur är att dessa jobb inte är så fysiskt ansträngande med tanke på mitt för tillfället fysiska tillstånd. Ni kan historien; förkyld, huvudvärk, grinig, bitter, hängig och så vidare. 14.00 sparkar vi igång vårat jobb, 15.30 kommer kunden. Jag siktar på att spotta ut ett till inlägg innan jobbet.
Kommentera något snällt till mig nu och tyck synd om mig, så att jag inte hamnar helt under isen! 🙂
https://adamsteen.se/

Related Articles

72 kilometer löpning på två dagar

Sedan sent igår kväll finns en ny VLOGG ute för medlemmar. In och stötta mig genom att bli medlem för 29 kronor per månad. Idag...

Springer ett maraton, i skogen

Tjena! Veckans sista pass är avklarat. En vecka som landade på stabila 24 timmar och 5 minuter. Idag blev det ännu ett längre löppass i skogen,...

Två pass på över 5 h – cykel + stak

Tjena! Igår blev det sent igen. Först fick jag hem ett av mina två nya hjul jag köpt till cykeln, dessutom en Garmin cykeldator och...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here