Jobb idag

Hejsan.
Glömde skriva i förra inlägget att jag och Robert Österling ska jobba ihop på ett event idag. Det blir ett 5-kampsevent med 17 personer som vi ska ta hand om. Tur är att dessa jobb inte är så fysiskt ansträngande med tanke på mitt för tillfället fysiska tillstånd. Ni kan historien; förkyld, huvudvärk, grinig, bitter, hängig och så vidare. 14.00 sparkar vi igång vårat jobb, 15.30 kommer kunden. Jag siktar på att spotta ut ett till inlägg innan jobbet.
Kommentera något snällt till mig nu och tyck synd om mig, så att jag inte hamnar helt under isen! 🙂
https://adamsteen.se/

Related Articles

Måndagslunk i 4,03-tempo, vurpa och 34h på 9 dagar

Tjena! Medlemmar kan redan nu se den senaste vloggen, bli det du också, eller vänta tills imorgon klockan 16:30! Nu har jag gjort det sista träningspasset...

Sista skidpasset?!

Åh helvete vilken vecka det varit, men nu ser jag ljuset! Dagens träning började med TRX-styrka. Sedan gav jag mig av till Bergebo för att...

En fyratimmars – ja tack

Tjena! Missa inte min senaste livestream på Youtube! Ännu ett sent pass avklarat, men det är ju ett pass det också. Jag körde klassiskt på mina skins...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here