Sjukbloggen rapporterar direkt från sjuksängen:

Godmorgon.
Ni har väl väntat med spänning på att få höra hur det går med mig och min förkylning antar jag?! Jag är då ledsen att behöva berätta att läget är lika illa som igår, alltså; huvudvärk, halsont, snorig och hängig.
I dagsläget är jag bara nöjd om jag klarar av att bli frisk innan vi (Falun Borlänge SK tillsammans med skidhögskolan/Dala sports academy) åker till Bruksvallarna nästa vecka, för min del är tanken att åka på onsdag (till onsdag veckan därpå, V47).
Vad har hänt med min kropp och mina förkylningar på sista åren? Då jag var yngre så kunde jag vara förkyld i en till högst tre-fyra dagar (givetvis längre vissa gånger, men mestadels korta sejourer).
Jag minns en gång när jag när jag var 16 år. Då jag blev sjuk tisdag-onsdag den veckan, på söndagen skulle jag tävla lilla Skinnarloppet i Malung, jag gick givetvis med inställningen och framförallt förhoppningen om att köra (även om jag var osäker på grund av förkylningen). Tror ni inte på tusan att jag blev frisk på fredagen, körde ett lätt pass på lördagen och lyckades vinna på söndagen! Var har alla dessa dagar tagit vägen?!
Som ni märker så hinner jag fundera mycket dessa dagar då jag är sjuk. Jag hinner också bli, sur, gubbgrinig och bitter. Eller som Öijer (läs; Emma Johansson) skulle sagt: gammal, sliten och tragisk.
Det är kul att vara förkyld, det borde ni prova någon gång!
https://adamsteen.se/
Previous articleNu då?!
Next articleJobb idag

Related Articles

13,2 kilometer löpning

Imorgon kommer en ny vlogg, spänn fast er! Passa på att bli medlemmar på kanalen! Jag har sprungit idag, en timme och 13,2 kilometer, vilket...

12 hårda och 28 medelhårda

Aloha! Städade av veckans tredje intervallpass idag. Stakintervaller stod på programmet och Bergebo var arenan. Jag hade som vanligt programmerat pulsklockan, så att jag bara behöver...

Tre timmar skate blev fyra

Tjena! Planen idag var tre timmar skate, men såklart blev det fyra. Jag blev glatt överraskad när psykslingan på Lugnet var utökad till dryga tre kilometer....

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here