Jobb, träning och annat.

Internet är fortfarande dött tyvärr vilket gör att jag inte kan uppdatera som jag vill. Jag har tränat på rätt okej, skidor två timmar i onsdags, idag körde jag löpning och sen innebandy med falu kurirens och dala demokratens journalister i falu kuriren arena , jag åkte sen skidor två timmar på eftermiddagen . Jobbat på lugnets äventyr, har fått lite nya idér om jobb och förslag. Dock inget som ger så pass med pengar så att jag klarar mig. Jag har en STOR pr-grej på gång nu som ni får reda på under söndagskvällen 🙂 allt för nu.
https://adamsteen.se/
Previous articleMöten, Jobb och Skidor!
Next articleStyrka.

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here