Jobb, träning och annat.

Internet är fortfarande dött tyvärr vilket gör att jag inte kan uppdatera som jag vill. Jag har tränat på rätt okej, skidor två timmar i onsdags, idag körde jag löpning och sen innebandy med falu kurirens och dala demokratens journalister i falu kuriren arena , jag åkte sen skidor två timmar på eftermiddagen . Jobbat på lugnets äventyr, har fått lite nya idér om jobb och förslag. Dock inget som ger så pass med pengar så att jag klarar mig. Jag har en STOR pr-grej på gång nu som ni får reda på under söndagskvällen 🙂 allt för nu.
https://adamsteen.se/
Previous articleMöten, Jobb och Skidor!
Next articleStyrka.

Related Articles

Krånglande live igår, men till sist så kom vi igång!

Hej! Ja, igår avslutades mitt träningsår som bekant. 800 timmar och 15 minuter! Jag skulle ha en livesändning på min Youtube-kanal igår vid 21:00, men det...

Klar med träningsåret 2023/2024!

Tjena! Ses vi på livesändningen ikväll klockan 21:00? Bra! 800 timmar och 10 minuter föregående träningsår - 800 timmar och 15 minuter detta  träningsår. Ett träningsår...

”Långpass-intervaller” på löpbandet

Tjena! Imorgon kväll klockan 21:00 är planen att sända live på Youtube, häng med, ställ frågor och umgås! Ja, då har jag inte mycket kvar till...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here