Möten, Jobb och Skidor!

Hallå där. Mitt internet fungerar fortfarande inte! Jag har setat i ett flertal telefonköer till olika företag, men det händer ingenting, fast att jag säger att jag måste ha mitt internet till jobbet jag gör!
Nu sitter jag hos min kompis Mats och ringer företag för att sälja in sponsorer. Jag har varit på möte tidigare idag på mitt gamla jobb, de hjälper ju mig med det mesta jag behöver veta om kommande jobb. Efter mötet var jag precis som i måndags och som på lördag nämligen på akupunktur. Efter att jag jobbat ska jag sticka och äta hos Dala Wärdshus, sen ska jag åka skidor, vilket ska bli riktigt kul! Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

Moderna och digitala lån: Fördelar och utmaningar med att ansöka om lån online

  För de som är uppvuxna med internet och digitala tjänster är det här fenomenet kanske lättare att förstå. Tillhör man en lite äldre målgrupp...

13 kilometer löpning

Ett sista pass avklarat innan morgondagens vilodag. Precis som förra måndagen så sprang jag i en timme. Denna gång kom jag 13 kilometer, vilket blir...

Tredje stakintervallpasset för veckan

Tjena! Idag var det perfekta förhållanden om man ville ha tungt motstånd. 12-13 minusgrader, nysnö och snö från snökanonerna. Det sprutades för fullt där uppe...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here