Möten, Jobb och Skidor!

Hallå där. Mitt internet fungerar fortfarande inte! Jag har setat i ett flertal telefonköer till olika företag, men det händer ingenting, fast att jag säger att jag måste ha mitt internet till jobbet jag gör!
Nu sitter jag hos min kompis Mats och ringer företag för att sälja in sponsorer. Jag har varit på möte tidigare idag på mitt gamla jobb, de hjälper ju mig med det mesta jag behöver veta om kommande jobb. Efter mötet var jag precis som i måndags och som på lördag nämligen på akupunktur. Efter att jag jobbat ska jag sticka och äta hos Dala Wärdshus, sen ska jag åka skidor, vilket ska bli riktigt kul! Vi hörs!
https://adamsteen.se/

Related Articles

60 min i sub 4-tempo

Hej! Sedan igår kväll finns det en ny vlogg för medlemmar ute. Bli medlem du också! Idag har jag kört två löppass. Först blev det en...

Första skatepasset och +21 h

Hej! Nu har jag avslutat ytterligare en träningsvecka. Jag gjorde allt annat än att träna fram till en bit in på kvällen. Städning, tvättning, handling,...

90 km och lite till

Tjena! Ja, som vanligt tog det sin tid för mig att komma ut på träning. Men vad gör väl det om hundra år?! Dagen till ära...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here